Bestäm ett ämne för dagen!

Kommer ni ihåg att ni läsare skall önska ett ämne av mig dagligen? Det har ni ju inte gjort än kom jag på!
Så snälla, kommentera ämnen så att jag har saker att skriva då jag får tid (helst dagligen)! Hade varit super!
Lots of love! Tänk nu efter innan ni kommenterar vad ni vill läsa, dock skriver jag inte om saker som rör mitt privatliv för mycket vilket är ganska självklart enligt mig och många andra med tror jag..


En onsdag som David - pluggandet tar ... på mig!

Tumblr_lurw1fiens1qgq7oto1_500_large

Gud vad jag är trött nu för tiden men det är ju inte så konstigt då man håller på så mycket som jag, ellerhur?
Har pluggat in tyskan tills imorgon, lite glosor och sådant som vi fick i tisdags och sedan har jag även jobbat lite med olika böcker som jag läst igenom för att få information till projektet jag jobbar om. Ganska jobbigt men kul och tråkigt på samma gång! Staden med Melissa idag med och vi är bara bäst, haha! Kollade bland annat jacka till henne och lunchade på Caroli City idag! Nice! Kollat på Bron och ätit chokladpudding för att må lite bättre, då jag fått hur ont som helst i halsen… Inte bra då jag har premiär på lördag^^
Med detta inlägg säger jag God natt i alla fall och tackar även Lina för inlägget hon publicerade innan!
Har ett flertal bilder som jag skall lägga ut på bloggen, bara om jag får tiden och orken först, så till dess får ni nöja er med weheartit i mängder*


Gästbloggaren Lina! :)



Hej! :)

 

Då är jag här igen, Lina heter jag och är vän med David.. Men det kanske ni visste redan. Men för er som inte vet de så är jag då vän med David och han bad mig för en liten stund sen via sms att jag skulle skriva ett inlägg och då gör jag det :P

 

Just nu så sitter David antagligen och pluggar, som han typ alltid gör. Men vill man ha bra betyg så är de ju bara till att plugga och de vill han ju, såklart.

 

Senare kommer nog ett inlägg från honom själv och då berättar han säkert lite om sin dag eller så. Men som sagt han vill jag skulle skriva lite kort och nästa gång så blir de David som skriver. Så hej på er så länge :) Kram!


Sjukt trött efter kvällens genrep...!!

166269_171531592884799_157716417599650_313060_5909670_n_large_large

Tjenare alla! Dagen har varit hel fullspäckad och det är verkligen ett under att jag ens hinner blogga nu! Haha! Inlägget blir kanske inte så intressant, men jag har varit i skolan och pluggat både engelska, historia och tyska. Åt sedan på Subway, min specialmacka, haha! Stressat hem och varit på scenen från klockan fyra idag till ungefär 10 nu ikväll. Sminkade av mig för en stund sedan och håller just nu på att fixa några saker angående skolan! Bilder kommer imorgon kväll så jag hoppas ni står ut tills då!;)
Fotografen från tidningen var där idag så det var ju lite nervöst med vilka bilder han skulle tänkas ta.
Kanske inte ens någon på mig, hamnade i tidningen förra gången ju! Men det återstår bara att se!
Sjukt trött som ni vet efter kvällens genrep, så ha det så bra så uppdaterar jag mer imorgon om livet och så! Nice! Puss o Kram på er alla! Kommentera gärna=)


Skola och plugg - alltså måndag igen!

School2_large_162828379_large

Varit i skolan, pluggat, handlat kvällsfika eller vad man skall kalla det, pantat lite burkar och flaskor och nu står mer plugg på schemat! Projektarbete och lite annat smått och gott, haha! Hoppas ni har det bättre:)
Men försöker fokusera på bildens budskap, och intalar mig själv att det verkligen är sant! Loove ya!


Nu: Desperate Housewives i repris!:)

Tumblr_lsk8e1lg6e1qeeafeo1_500_large

Tjenare alla! Hur har ni det? Själv har jag det bara bra! Har precis varit och handlat och nu skall jag fixa några saker till skolan och även privat! Kollade på datorn och har jag inte bara tur? Desperate Housewives kommer i repris om tio minuter på kanal5! Yeah! Trodde jag redan missat det, haha! Svårt att se det på tisdagarna då man har teatern… Alltså bra med repriser! Love it! Skriver mer senare:)


Gårdagens lördag bestod av genrep och god kalkonmiddag!

Vaknade sjukt trött igår av min klocka på mobilen. Steg inte upp utan sov vidare, en liten stund till. Kom till slut på att jag inte skulle vara på teatern förrän om en timme senare än då jag vaknat, och fick genast lite ångest.
De hade ingen koll på scenen kändes det som, eftersom myggorna inte fungerade. Vi kunde därför inte göra våran ”soundcheck”. Åt frukost och begav mig mot scenen igen då jag började repa med alla, vårt såkallade genrep! Det gick ganska bra, men saker måste även förbättras här och var! :)
Kom hem efter halv fem då jag tog på mig nya fina kläder istället för mina joggingkläder, och blev hämtad av syrran för att åka och äta kalkonmiddag med familjen! Sjukt gott det var!:) Pappa och de andra är så duktiga! Nöjd efter gårdagens lördag måste jag bara säga! Glass och godis till det med, kan det bli bättre?

377602_2139858381375_1393640833_31814084_451627075_n_large

Lugn lördag utan fest! WOW VA? :P hehe!


Malmö, kompisar, godis, Jenny and Sara - My friday?!

Tumblr_ltxr1xcidy1qe45cho1_500_large

Gick runt i staden med kompis, kom hem från Malmö, träffa kompisar, handla godis och träffa familjen, träffa Sara och Jennie och åka vår speciella ”raggarrunda”! Lovely Friday! Kunde inte bli bättre tycker jag!
Ser fram emot imorgon, eller?? Tror dock inte det!
Och nu när jag kollar på bilden som jag valde till inlägget så längtar jag verkligen till julen! :)


Härlig skoldag trots en fredag! 11-11-11 btw;)

Lugn dag i skolan! Vi började med att ha teori i idrott, och fick en uppgift som vi skall göra till nästa vecka ifall jag inte minns helt fel, haha! Sedan handlade man lite och åt på Caroli idag igen.. Läraren i svenska var sjuk så matteläraren kom istället. Datorerna som var bokade åt vår klass var inte där de skulle, så blev att göra bland annat ”hänga gubben” i klassen m.m. Sjöng även för Tim! Think he hates me a bit, haha! Oskyldig som jag är* Blev att ha historia i tre timmar, men fick dock gå en halvtimme tidigare. Var på Stadsbiblioteket och lånade en bok till det vi jobbar med, och sedan lämnade jag även in det man skulle gjort idag! Nice! That was it!=) I guess!

314328_10150390937748258_782458257_8252176_1358447148_n_large

Och som alla märkt så var det 11-11-11! Hur fan kan man missa det? Dock ser man det på Facebook med!
Vet egentligen inte hur många som skrivit inlägg och statusuppdateringar om det! Borde kanske kolla Twitter? ;)
Bild från weheartit so u know*


Borde vi alla inte göra det?!

Ad8hfv6caaahq3x_large

Sjukt fint budskap i alla fall, så sant, så sant*


Vakna med the Voice, varm choklad, frukost - Fredagmorgon!

Tumblr_lswu5bgrmp1qgbat1o1_500_large

God morgon alla kära och glada! Haha! Hur mår ni idag? Har precis druckit en kopp varm choklad och ätit frukost, så tror jag mår ganska bra än så länge i alla fall. Har börjat dagen med Vakna med the Voice och lyssnat på Rap Attack! Så jäkla bäst bara!

Igår var jag i skolan som vanligt, hade utvecklingssamtal och lite sådant med läraren. Men det gick bra!
De sade att jag var duktig och kämpade på som vanligt, så ingen negativ kommentar där inte. Då jag skulle ut på rast med mina kompisar till en gränd nära skolan, så smsade min kompis mig. Gud vad jag blev rädd och chockad! Då hade hon åkt förbi den gatan med bussen, haha!
Lina goes Paparazzi tror jag! Fredag idag så det är såklart skönt. Tror dock ingenting speciellt händer!
Fest eller inte?! Säger även Grattis till min sjukt fina bra kompis Tim! :P Gör ni även det, så blir han säkert glad.. Love ya all ;)

 


Lina in da house :)

Ni som läste David förra blogg känner nog igen mig. Jag gästbloggade där ibland och nu tänkte jag bara säga till er, Davids läsare att jag har frågestund nu på min blogg och sen kan ni hitta HÄR! Jag ska försöka att svara på alla frågor, men för personliga frågor kommer jag inte svara på, isf säger jag pass på frågan eller stryker den. Så va noga med när ni ställer frågor. Så kom igen nu, ni har tills på Söndag kväll vid nio-tio på er. Så kom igen nu och ställ frågor :)

Så var denna onsdagskvällen förbi..:)

4215060155_0235e56354_z_large

Godkväll alla! Idag har jag i alla fall haft det lite lugnare, men trötthet är ju inte någonting man skall prata om!
Sov nästan på lektionerna. Nä, men nästan… (bokstavligt talat).
Fick som tur var sluta lite tidigare på mattelektionen, men ändå.
Var supertrött och är det fortfarande. Har ju mycket att göra om dagarna! Kom hem och åt fiskgratäng som stod i ugnen och sedan var man tvungen att cykla ett ärende då man skulle sjunga. Kollade på det senaste avsnittet av ”Bron” som jag följer, på svtplay.se, eftersom jag missade programmet på tv:n.
Sitter med ett glas dricka i handen, hänger på datorn och chattar på facebook. Inget liv denna kväll?
Träffade dock Sara och Jennie en stund innan, så det var ju härligt det med! Annars får man ta det lite lugnt. 
Uppdaterar mer imorgon och då blir det roligare inlägg (hoppas jag), skall nog gå med en kompis i staden.
Har ju inte gjort något speciellt kul idag.. Kramar;)  


Was very busy yesterday (like always?!)

Tumblr_lu7rrpnzjw1qjxmcxo1_500_large

Jag hann inte uppdatera igår, då det var en stressig dag då det hände mycket. Var i skolan redan på morgonen då vi skulle ha en föreläsning på stadsbiblioteket. Sedan shoppade jag lite kläder och lite annat, bland annat en present till min kompis som fyller år på fredag! Var i skolan tills klockan var fem, och åkte sedan hemåt. Handlade mat på Sibylla och stack till teatern för att repetera!
Var hemma efter klockan kvart över tio… Rolig dag va?! That was it! Det var en dag då det hände mycket, tisdagar som jag brukar ha fullt upp utan att skryta att man är busy, för ibland är det riktigt jobbigt! Ofta kanske..;)
Någon dag då ni har det extra stressigt läsare? :) Please tell me, don´t wanna be alone*


Going to bed? Sleep Tight*

Tumblr_lub9jnwxoa1qg2gzpo1_500_large

Kanske borde gå och lägga sig alltså? Antar det… snart alltså! Skriver mer imorgon ni!:) Fortsätt gärna att läsa och kommentera så är ni för söta! Hoppas ni har det bra! Bättre än mig och min mage:P


Tillbaka till verkligheten (skolan) efter lovet!

S-2011-ad-campaign-01-800x476_large

Efter en veckas lov så var det dags att gå tillbaka till verkligheten (vilket menas med skolan).
Det var inte en sådan lång dag idag. Går eftermiddagen denna veckan, men ganska långtråkig ändå.
Åt med vännerna som man saknat och sedan stack man och pluggade. Har inte mått så bra i skolan och inte här hemma igen. Min mage som spökar, och sedan har jag även fått värsta förkylningsblåsorna i munnen. Inte kul alls! Efter skolan gick jag och Melissa till Espresso House för att handla vars en chokladbulle. De är övergoda ifall ni inte smakat dem än, haha! Verkligen nått att testa*
Åt sedan middag hemma hos henne, smörgåstårta. Orkade dock inte så mycket!
Träffade även bästa Sara och Jenny lite kort ikväll, då vi bara stod och snackade lite. Lyssnar på musik och tänker på hur mycket som händer imorgon. Ni får ha det bra! Kom ihåg att fortsätta läsa så jag blir glad;)


Sista söndagen på lovet...!

Sov en bra stund idag och sedan satt jag och kollade på olika tv-program! Åt frukost med familjen och stack sedan iväg en stund! Kom hem på kvällen igen och då blev det Hamburgare till middag! Orkade ju inte så och laga mat idag så vi åkte till en kebabgrill i närheten och handlade ”köpmat”. Gott!
Ikväll blir det nog att kolla på Beckfilmen!
Skola imorgon som vanligt… God help me?! Men ska inte vara sådan nu, saknar faktiskt mina vänner!:)
Skriver mer senare eller imorgon! Kramar till er alla!



Beck ikväll och packa skolväskan kanske? Haha! Vet ni vad förresten? Idag sköt jag luftgevär;)
(Ingen dog, vill jag bara påpeka!*)


EMA´s 2011 tonight=)

Selena-gomez-mtv-ema-2011.jpg.pagespeed.ce_.tbz6l6nkyn_large

EMA´s galan 2011 today! Gästerna har redan börjat anlända på Röda mattan och klockan 21.00 så börjar Showen som slutar omkring 23.30! Någon som skall kolla? Eftersom jag är ett stort fan av just den världen så borde jag kolla, men kan avslöja att jag har annat för mig och därför kommer att se det hela i repris!=) Have fun!


Lördagen - alltså igår!

131111137_gupcenhn_c_large

Hej alla! Hur är det? Igår sov jag ganska länge för att vara mig, men det tyckte jag bara var skönt.
Man skall såklart inte klaga på sådant. Duschade och gick till min mammas grav med mormor! Graven var fin, ljuslyktan var tänd och vi lade även en vacker vit ros på stenen. Till er som inte vet, så dog min mamma för åtta år sedan, en månad innan jag skulle fylla åtta år. Hon dog dagen efter sin födelsedag, lite sorligt, men livet har sin gång eller vad man nu skall säga. Fikade i kapellet och träffade som vanligt de trevliga människorna som brukar vara där. Några kom och berömde mig för mina uppträdanden, och glad blev jag för det!
Var sedan i kyrkan och hörde då kören repade, eftersom jag inte skulle dit på kvällen. Uträttade några ärenden och träffade lite kompisar, åt middag hos mormor och sedan stack man hem! Åt såklart också godis!

Dock kom där några killar som var utklädda och som gick bus eller godis! Lite sent ute var dem, men vadå då? De fick i alla fall godis av mig, då jag hade massor hemma (som jag måste påpeka är snart slut nu).
Kanske borde sagt till dem att det var lite sent? Haha ;) Lugn dag i alla fall!
Gjorde någon läsare något speciellt igår då?


Citylights

Tumblr_lu5pl7jnhs1qc144qo1_500_large

Tjenare bloggen! Hur mår ni läsare? Själv mår jag mycket bättre nu än vad jag gjorde innan. Jag handlade godis på Hemmakväll och körde sedan iväg med familjen och handlade. Meningen var att man skulle ha filmkväll, men snäll som jag nu är, så dumpade jag dem och drog ut i staden för att göra den osäker med vännerna! Åkte lite bil och massor av andra heta saker!:) Väldigt nöjd med kvällen faktiskt!
Sitter lite småtrött med godispåsen bredvid mig och uppdaterar bloggen! What else to say? ;)
Puss o kram på er alla! Glöm inte att lämna en kommentar;)


Let me fly away

1150761-8-1320359421929_large

Ibland har man bra dagar och ibland dagar som är mindre bra. Idag känner jag att dagen är mindre bra faktiskt. Vet faktiskt inte varför. Inte än i alla fall. Vädret är inte det bästa där ute, både fint men ändå väldigt tråkigt och kallt. Sitter i en enda stor röra i mitt rum, och försöker få tummarna loss på att göra någonting åt det.
Måste verkligen städa golvet och det idag, då det ligger lite saker här och var. Diskbänken måste också göras vid och saker måste slängas snart. Blir väl att roa sig med det. Tandläkaren i morse, så steg upp tidigt idag igen… Någon som har något tips att göra för att må lite bättre? Skulle behövas tror jag!
Skall väl sätta på lite musik så livet och städningen blir roligare! Have fun you!


Vakna med The Voice på fredagsmorgonen - love!



Vakna med The Voice gör såklart ens morgon! Någon mer som tittar på det? Sitter och tittar lite just nu faktiskt! Programledarna är också toppen. Brukar även kolla på det innan jag börjar skolan ibland, då jag börjar sent! Frukost till programmet så blir allting bra. Äter inte just nu, men skall snart värma en kopp choklad tänkte jag, gott*


Varit i stan idag - yeah!

Tumblr_lsgr84lp1o1qmgh4po1_500_large

Dagen har bestått av uträttade ärenden, byggt trappan på Grand biografen där vi skall uppträda om två veckor, eftersom ingen annan hjälpte stackars Monica, så kände mig snäll som ställde upp faktiskt. Haha! Sedan drog man in till stan och gick där inne. Träffade min kompis och åkte hem till henne (landet)! Åkte sedan till Limhamn då hennes familj skulle dit, och drog sedan in till stan igen! Saknar typ Malmö eftersom det är lov. Är ju sällan där inne då! Men idag var det hur nice som helst! Åt med kompis och sedan stack jag hem då jag mötte Emelie och vi umgicks lite! Min dag!:) Ganska lugnt tycker jag^^
Säger även Godnatt med detta inlägget så småningom. Känner mig redan lite trött faktiskt!

 


Dagens budskap eller?!

Tumblr_llkliad1pm1qjm9bpo1_400_large


Bloggandet igår kväll - idag istället!

39695_135843066457237_104963506211860_159798_5945311_n_large

Orkade inte blogga igår kväll! Satt mest och kollade på tv:n och sedan gjorde jag inte något mer intressant faktiskt! Gjorde ni någonting roligt eller? Tog det mest lugnt på kvällen. Städade ju under dagen. Kollade på Bron, den svenskdanska tv-serien som de visar på svt1! Den är faktiskt bra, men ibland undrar man vem som skrivit manuset. Haha. Den utspelar sig i Köpenhamn och i Malmö. Tycker att de mest är i Malmö, och de är i Västra hamnen. Ett fint glashus där de spelar in mycket i, ligger tvärs över kanalen där jag går i skolan!
Ganska nice faktiskt. Gick förbi byggnaden idag då jag var i stan!:) Någon som följer den, Bron?!
Känner ju även en person som var med i ett avsnitt, eller känner och känner… Vi har spelat tillsammans i en föreställning. Ganska kul faktiskt, hehe!


7th heaven i morgonrock

Tumblr_l83xfaao9e1qcrnazo1_400_large

Morgonrock, 7th heaven och precis bloggat! Kan morgonen bli bättre? Haha! Tar tag i dagens uppgifter efter lunchtid. Låter mycket bättre, så får man vila ut också! Ett plus tycker jag*


Och man vaknar tidigt som vanligt - halv åtta..

319256_261779733843514_116154251739397_936720_1447455_n_large

God morgon! Hur har ni det? Själv har jag det bra! Det är så typiskt mig att jag skall vakna tidigt då det är lov, och att jag vill sova mer då det är skola. Tror det är många som tänker så, eller har jag fel? På något sätt vill man inte gå i skolan. Bara ren fakta antar jag!
Dagen idag består mest av att städa. Måste städa överallt och sedan kolla igenom mina saker som jag har i mitt rum. Tror det finns en hel del som behövs slängas. Precis ätit frukost i alla fall, så får väl ta det lite lugnt och sitta lite vid datorn och läsa bloggarna som man brukar göra då man orkar. Skriver mer senare ni! Ha det fiint!

 


Grattis Penn Badgley - Gossip Girl

Ni som läst min förra blogg som jag bloggade en hel del på, kommer ihåg att jag bloggade om Gossip Girl!
Det kommer jag även att göra här och tänkte börja lite med det i helgen, eftersom programmet sänds på söndagar klockan 18.00 på kanal5. Tänkte därför börja Gratulera en av skådespelarna i den populära tv-serien, på hans födelsedag! Ett Stort grattis till Penn Badgley som spelar karaktären Dan!

Tumblr_liammm0ubn1qcmd8go1_500_large


Det var ingen DH - lite besviken eller?

Haha! Vilken otur kan man ju säga! Jag satte mig ned med en skål fylld med godis och tänkte äntligen njuta av Desperate Housewives! Ingen teater idag ju, så tänkte att det var hur skönt som helst. Dock var det ingen DH idag utan en film istället! Har suttit och kollat på den och snart är den slut! Får väl se det nästa vecka då, eftersom det kommer att sändas som vanligt då.
Undrar varför det är uppehåll egentligen. Någon fin läsare som vet?! Kommentera då! Kramar!

Tumblr_lu026brbp81qbyz0go1_500_large

Fråga mig inte varför denna bilden från weheartit gör här, men den såg bara allmän trevlig ut, haha! Funderar nu skarpt på att jag skall ut och gå lite mer imorgon! En låång runda kanske?!


Godis från Hemmakväll och snart DH - Kvällen kan inte bli bättre va?!;)

Godkväll kära ni! Dagen har mest bestått av lugnhet. Jag tycker att det är bra att jag tar det lugnt då det är lov, eftersom jag annars lever ett väldigt hektiskt liv. Var i staden innan och kollade lite affärer då jag träffade en kompis som jag inte sett på väldigt länge och hennes kompis med. Var och handlade mat i affären så att man kunde laga middag med familjen sen. Nu på kvällen hämtade jag mina vantar hos två av mina heltokiga sjukt fina vänner, eftersom jag glömde dem i lördags då jag var på fest. Som det kan gå, haha!
Ifall man dricker mycket eller? ;) Nu sitter jag med godis från Hemmakväll och om en stund så börjar Desperate Housewives! Äntligen får jag se programmet utan att behöva kolla på det i repris, då jag oftast är på teatern och repeterar! ^^



Hoppas även att ni har det bra och att ni får en fin lugn forsatt trevlig tisdagskväll! Kommentera gärna, och missa inte DH*


En tisdagmorgon som denna - frukost och ärenden



God morgon alla! Hur mår ni? Efter en god lätt frukost, så är det dags att göra upp dagens planer. Skall till en tandläkare som jag annars inte går till, eftersom det är någon sorts specialist. De skall kolla lite saker eftersom jag haft tandställning för länge sedan, som inte ens mina vänner kommer ihåg att jag haft, haha! Måste även lämna lite papper i kyrkan eftersom jag varit ”lånad skådespelare” och får väl se ifall jag skall träffa några kompisar i veckan! Steg upp klockan sju i morse för att duscha så känner mig både ren och hel!
Duktig jag är på att rimma va? ;) Inlägget blir inte mer intressant, så skriver mer senare!
Love ya! Ha det fint i alla fall! O glöm inte kommentera söton


RSS 2.0