Godmorgon - soligt och fint väder?! =)

 

God morgon alla fina! Sitter här och kollar lite på MTV och snart är det dags för Desperate Housewives… Har ju vissa program som jag brukar se på morgonen faktiskt! Sen blir det frukost och lite undanplockning idag igen! Snart kommer fan det vara städat överallt, vilket vi får hoppas! ^^

 

Tittade ut genom fönstret i morse och såg att det var strålande sol ute! Ber till vädergudarna och moder jord att det förblir så idag! Vill verkligen ha sol:) Har en hel del planer för dagen så vi får höras senare! Till dess tycker jag ni ska kommentera och fortsätta läsa=) Förresten.. Bilden som ni ser var från förra året då det var riktigt varmt och härligt ute, och jag satt och läste en himla massa! Tror faktiskt det blir lite läsning idag trots allt, ifall nu vädret håller i! Vad skall ni själva göra då? Några planer? Love ya! Back to my life*


Onsdag! =)

Hej alla!:) Hoppas verkligen på ändring med bloggandet för det är väldigt tråkigt då man inte skriver ju. Vet det själv, då jag går in på andras bloggar och de aldrig uppdaterar… Sjukt tråkigt! Men skall försöka göra en ändring på det medan jag har sommarlov! Betyder dock inte att jag är ledig hela tiden, eftersom jag har en del saker att göra! Såg också då jag loggade in på bloggen att jag hade fått kommentarer. Älskar det!!

 

Har precis städat klart i köket, torkat av saker och så! Bra då man hjälper till, hihi! Bott i morgonrocken hela dagen skulle man väl kunna säga^^ Snart ta en dusch och göra sig i ordning tror jag! Middag senare och får nog ta och hitta på nått kul att göra ikväll. Film eller läsa bok tror jag! Vill fan festa! =) Hur har ni själv det då?

 

Hittade bilden på google som verkligen stämmer in på mig nu! Vill sova men får vänta några timmar till, haha!

Och det kommer ändå sluta med att jag är uppe länge och så.. * ;)


Hiss eller Diss på nya blogg.se?!

Tjenare! Det var längesen! Verkar som att jag inte uppdaterar på en vecka ju… Lite sanning i det finns det ju också, men ändå. Jag har bara varit upptagen! Nu när det är sommar och sommarlov så städar jag mycket här hemma, fixar och plockar undan. Läser bok, försöker vara ute så mycket som möjligt när det är sol osv. Nu när det regnar mycket som igår och även idag tror jag så blir det tv:n som gäller hela förmiddagen! Haha! Själva då? :)

 

Och vad tycker ni förresten om det nya blogg.se? HISS ELLER DISS??!


Godmorgon!

Tjenare alla!:) Igår så städade jag badrummet, sköljde av allting och dammade produkterna som står på hyllorna så jag kände mig duktig. Middag och sedan jordgubbar på kvällen som nästan alltid! Nice! Idag blir det att kolla lite på tv-program och sedan att fixa lite i köket antar jag… Jag har inga direkta planer för dagen vilket är tråkigt. Brukar leva mitt liv enligt ett schema och under sommaren gör jag nästan inte det, vilket blir riktigt svårt och tråkigt!! Någon om har några idéer som jag kan hitta på?? =) Kramar!

PS: Haha! Lina, e för himla rolig! Tur hon skriver inlägg när jag inte gör det ;)


Här har vi "lilla" Lina! My FRIEND!


Välkommen tillbaka - SOMMARLOV!

Vad gör man då det är några dagar kvar tills skolan slutar? Man slutar självklart att blogga… Man hittar ingen inspiration till någonting, allting handlar bara om skolan och vilka betyg man kommer att få från det första året på gymnasiet… Någon som kanske känner igen sig? Sedan så slutar man och drar till två olika Espresso House för att fira det hela, med kladdkaka och grädde och självklart en islatte!

Sen åker man hem och tänker inte mer på allt det. Skolan är slut och det är dags för sommarlov!
En student kommer ivägen och man drar och festar för att fira sin duktiga kompis som gått ut hotell och restaurang linjen... Grattis åter igen Jennifer!
Sedan sitter man några dagar efter och tänker; Vad skall jag göra nu?

Det är då som man inser att man kanske har en möjlighet att få tillbaka inspirationen och man startar upp datorn, skriver ett inlägg på bloggen så att läsarna blir glada igen! Hihi* Så vad vill ni läsa?
Det är bara ni som kan hjälpa mig! Love ya!


Jordgubbar e gott, right? Bilden från en vitaminsida! ;)


Lite slarvig kanske? ;)

Tjena! :)

 

Lina här som skriver och jag vill bara skriva en rad o säga att här har det faktiskt stått stilla i lite mer än en vecka, som ni nog har sätt :P. Men jag tror nog att David lever livet nu när han har fått sommarlov. Men han är nog snart tillbaka igen o jag ville bara säga hej liksom så att ni får något att läsa + ni kan läsa min blogg HÄR!


Härlig lugn ledig fredag med syster o systerdotter!! :D

Tjenare! Hur har ni det idag då? Fredag så här är det bra såklart. Skrev innan att jag varit ledig, så har faktiskt bara tagit det lugnt! Min syster och min söta systerdotter kom hem på besök för att äta frukost med mig! Handlade bullar från bageriet i närheten och sedan åt vi frukost och pratade en jäkla massa, haha! Kan ni se det framför er?! Haha!

Tog en runda ner till stan för att kolla i lite affärer. Försökte lura de personer som jag kände som gick förbi och som frågade om det var min systers barn, och jag sade att det var mitt… ^^ Lite fel där antar jag!
Blev att dra hem igen med dem och bara umgås!
Annars har jag inte gjort så mycket. Åt middag och somnade i soffan, innan jag blev väckt igen för att diska. Snällt?! Hehe.. Men det måste ju göras och snabbare ifall man då är flera, så fick ju stiga upp igen för inte sova på kvällen David.. Utan när det är natt!
Så nu sitter jag här och skriver till er;) Hoppas ni har det bra i alla fall där ni nu är;) Läs och kommentera!



I Lund förra året.. Måste nog ta bilder från detta året med, även om jag vill vara lite "privat" av mig..!


FREDAG! Och jag är ledig:)

God morgon! Hur har ni det idag? FREDAG! Och jag är ledig! Kan det bli bättre? Haha! Har lite planer för dagen faktiskt, men inga som jag direkt tänkte avslöja än på bloggen. Hoppas ni får det bra.
Vakna med the Voice, väntar på rapattacken! Haha! Nu Call me Maybe..
Sedan bläddrar man såklart även på MTV=) Love to ya all!



Sen förra året.. Jordgubbar med vaniljglass skall det såklart vara! ^^


Politiker i attack i direktsändning i Grekland - Vad tycker ni?!

Kollade lite snabbt på nyheterna innan där de berättade om den grekiske politikern som hade gått till attack i direktsändning… Maktmissbruk eller? Antar dock att han blev lite missnöjd med någonting, då han kastade sitt glas vatten över en annan. Sådant borde ju ändå inte hända eller vad säger ni?!
En sak att man är förbannad men man bör ändå hålla sina åsikter/känslor i styr!
Det är ju i så fall att fortsätta debattera och att sänka sin motståndare med ord, precis som man alltid gjort inom politiken? Tycker jag i alla fall!
Om jag nu inte har fel för mig så härstammar mycket av politiken från Grekland (rätta mig ifall jag tänker fel) och då gjorde man väl ändå inte så som denna mannen gjorde, utan man handlade annorlunda..

Egentligen är detta inte ens värd ett inlägg på min blogg känner jag, men när jag tänker efter så väckte det bara otroligt dumma känslor hos mig. Ifall det hade varit en politiker i Sverige så hade jag liksom inte röstat på honom eller henne ifall personen gjort någonting sådant här i fråga! Är det bara jag som tycker detta eller ni också?
Delta med era åsikter! Fritt land ni vet… ;) (Haha, antar jag kände för litet debattinlägg)*


Härligt väder denna torsdag! :)

Fint väder det är ute förresten! Härligt varmt och solen sticker fram! Nice! Imorgon är jag ledig ifall ni nu ville veta det! Studenterna på vår skola har sin utspark imorgon och därför får vi andra ledigt! Det är också riktigt härligt, så hoppas självklart på varmt väder så man kan hitta på någonting roligt!
Hoppas ni inte blev för avundsjuka nu heller…;)

Fanns inget speciellt att kolla på tv:n nu! Såg lite på Svenska Hollywoodfruar innan, och sedan satte jag mig i sängen och läste lite på en deckare som jag precis har börjat med! Men längtade efter er läsare!
Haha! Lät väl bra eller?!
Kände bara för att slänga upp ett litet inlägg och kolla runt när jag ändå sitter här!
Hoppas att ni fortfarande har det bra och att solen är framme där ni är! ;) Många kramar till er!



Kommer ihåg när jag och Lina var i Kungsparken förra sommaren och fotograferade massa! Jag följde efter denna lilla fina motorbåååt vet ni! Har flera bilder.. Precis som en liten bildserie, haha!


A Long Day = Sad Angel!

Tjenare alla! Kom hem från skolan för en bra stund sedan! Skulle egentligen vara i skolan till klockan fem, men naturlektionen blev inställd! Bara betygsamtal för oss och jag fick B som ett samlat betyg, så det var fan bra!
Satt i skolan klockan åtta i morse… ^^
Vad trött jag är nu?! Skrev ett matteprov som gick dåligt… Har sjukt svårt för matte men jag kunde ändå en hel del uppgifter! Stolt där faktiskt (ändå).
Dock var provet mycket svårare än vad jag hade tänkt mig, och jag var som tur var inte ensam om att tycka det!!
Kanske Wish me Good Luck på att jag blir godkänd?!

Åt middag för några minuter sedan och diskade undan så nu skall jag bara ta det lugnt! Mår inte så bra, utan har väldigt ont… Stressen som spökar i både huvudet och i magen… Fick bara ett D i engelska på det samlade nationella proven, vilket jag är chockad över....
Jag kan så mycket bättre! Skall dock försöka att inte tänka på det jäkla skitet nu bara*



Man får så himla fina bilder om man söker på "Sad Angel" på google! Visst är dem vackra?! 
Hur har er dag varit då? Lika dramatisk som min? Haha! ;) Love ya!


Studerat matte, stress och släktträff! Normal Day! ;)

Tjenare alla! Har haft fullt upp idag! Lovade ju ett inlägg i morse om gårdagens sista avsnitt av Desperate Housewives… Men har ju inte hunnit det. Ber om ursäkt för det, men det kommer någon gång imorgon (skulle jag tro)! Vaknade lite senare i morse och gjorde mig i ordning för att sedan gå till en som jag känner och få hjälp med matten! Har ju ett viktigt prov och har svårt för det ämnet…
Fick hjälp och hoppas verkligen att jag klarar det! Håll tummarna för mig??!

Sedan blev det att åka på släktträff! Vi grillade, åt god raberberpaj med glass och drack kaffe, läsk och nypressad saft! Gött! Sedan spelade vi en omgång fotbollsbrännboll! Jag kunde faktiskt både skjuta och springa!
Blev fan chockad själv, haha!
Barnen sprang omkring, busade och lekte med varandra och för att sammanfatta det hela så var det riktigt trevligt! Sitter nu och skall plugga lite svenska^^ Hoppas ni haft en bra dag!:)
Och Tack till Lina (min andra hand) som bloggade åt mig innan idag!
Bad henne att göra det så ni hade någonting att läsa;) Snällt va?! Kram på er alla!



Hann inte ta några egna bilder, så blev en från nationaldagen.se ;) ^^


Lina writes - David is busy!



Hej igen alla Davids läsare! :)

 

För ett tag sen fick jag ett sms av David för att han ville att jag skulle skriva ett inlägg på hans blogg och det är för att han är en aning upptagen idag. Han skulle bland annat på släktträff. Så det blir säkert trevligt för honom :)

 

Annars är jag glad för hans skulle att bara på dem få dagar han har börjat blogga igen så har han fått en del kommentarer, positiva faktiskt och det var snabbt imed att han inte har bloggat på typ två-tre månader. Så det är kul för honom :)

 

han lär skriva ikväll eller imorgon bitti och då berättar han säkert om sin dag idag. Så länge får ni ha en bra dag :)


Ett litet nattinlägg!



Godkväll alla! Kanske snarare Godnatt snart eller vad säger ni?! Hittade bilden på google och tyckte den passade in nu när det är "natt" och att den bara var allmänt fin.. Dock vet jag inte vart det är någonstans.. :O  Haha!!


Kollade som sagt på Desperate Housewives innan, det sista avsnittet vilket var väldigt sorligt eftersom det nu inte kommer några fler. Jag tänkte skriva ett litet inlägg om det, men det publiceras först imorgon förmiddag!
Såg att någon kommenterat och undrat lite, så därför valde jag att skriva ett inlägg bara om det! Snällt va?*
Annars har jag inte gjort så mycket faktiskt. Läste igenom lite till det sista som vi har i skolan^^
Längtar verkligen till sommaren nu!
Har nog sagt det ett par gånger känner jag, haha. Sedan blev det att skumma igenom tv:n, och då blev det Project Runway och nu MTV Movie Awards 2012 såklart!!  Vad har ni själva gjort denna tisdagskväll då?
Love to ya all, D... ;)


Desperate Housewives - Last episode tonight..!



Desperate Housewives klockan 21:00 på kanal5! Missa inte! Jag har följt alla säsonger, från början och idag sänds det sista avsnittet om bara några minuter… Jag kan inte förstå det alltså!
Det kommer ju bli helt tomt på tv:n nu, haha. Hoppas någon förstår mig ;)
Någon av läsarna som följer eller som skall kolla på det?  


En vanlig tisdag för mig?!

Hej på er alla! Idag har det varit både en intressant dag och en tråkig en, haha.
Hur hänger nu det ihop kanske ni nu undrar? Men det skall ni snart få veta!

Jag kände för att vara hemma lite i morse så det var jag och softade framför MTV! Haha…
Sedan drog jag till skolan och köpte med mig en Mocca Latte från Espresso House på vägen. Fyfan vad gott!!
Kom till tyskan och fick reda på att jag fick C i slutbetyg! Yeah!
Min lärare sade att jag skulle kunna göra bättre, men att jag inte visade det och det vet jag. Men jag har faktiskt tappat väldigt mycket tyska sedan jag gick i nian på jag var grym! Lite skämt och sido;)

Slapp psykologilektionen eftersom jag skrev engelska då! Om en bok som heter Marley and me! Skrev 2 och en halv sida så det gick ganska okey, hoppas bara att jag rättade allting också med tanke på grammatiken etc. Naturlektionen var inställd för min del eftersom jag redan skrivit omprovet förra veckan och blev godkänd på det, så det blev att åka hem! Åt middag och sedan diskade jag undan.
Ikväll måste jag plugga på matte och på svenskan tills torsdag. Tur vi är lediga imorgon^^ Dock känner jag press och stress redan nu! HELP ME! Så hur har eran dag varit då?? Kramar=)



Så fint det ser ut med buskar, träd och vatten! Vacker natur helt enkelt. Bilden är tagen av mig under sommaren förra året.. lite mot skymningen faktiskt! Visst är det fint?!


Jag blev utmanad - så här e mina svar..!!

Jag har blivit utmanad av  Dan
Här kommer svaren på de frågor som han ställde!

1. Vad gör du just nu? (Förutom att svara på dessa frågor?)
Haha, jag gör faktiskt inte så mycket. Sitter och pluggar lite, tar det lugnt och lyssnar på musik! Intressant eller?!
2. Vilken är din värsta mardröm?
Haha, vet faktiskt inte… Men har haft mardrömmar om att jag blivit dödad och jagad osv. Det är ju inte så speciellt roligt, men annars så har jag nog inte haft så många. Inga som jag kommer ihåg i alla fall, kanske för att jag försöker glömma dem?
3. Beskriv dig själv med tre ord?
Snäll, omtänksam och driven karriärist!!
4. Vad gör dig glad?
Mina vänner gör mig alltid glad. Ifall man mår dåligt och vännerna finns där så brukar jag oftast må mycket bättre och bli gladare. Sedan gör pengar mig också väldigt glad! Vem blir inte glad av pengar?!
Man kan shoppa vad man vill och leva på dem, haha! Min syn på det i alla fall*
5. Vilken är den bästa film du sett? (Kanske har du flera favoritfilmer?)
Denna frågan var väldigt svår. Har sett många filmer som jag tycker är bra alltså… Men jag skulle nog säga att Notting Hill och My Sisters Keeper är bra filmer. Sedan finns det hur många som helst, men ifall jag måste välja så blir det helt klart de två! Älskar både komedi och drama!
6. Vad gör du om 10 år?
Haha! Vad skall man svara här? Jag hoppas i alla fall att jag läst klart på högskolan i Stockholm och att jag blivit utbildad skådespelare. Jag ser mig själv i Stockholm under några år innan jag flyttar till London, England och börjar jobba där. Jag driver ett eget företag, skriver en bok och jobbar som skådespelare!
Det ser jag mig själv om tio år. Ifall det blir sant eller inte får vi ju se då.
Jag vet inte ifall jag har familj också, men jag tror inte det. Inte om tio år i alla fall!
7. Vem är din idol? 
 Min idol inom musiken är självklart Britney Spears, som jag sett två gånger. Jag har sedan en favoritskådespelerska och det är Jennifer Aniston! Har inte direkt några manliga, inga som jag kan komma på nu i alla fall^^
8. Vad har du för motto i livet?
Ett motto som jag gillar är ju ”Gör alltid ditt bästa” men sedan är det inte sant när det gäller mig!! Jag vill alltid prestera mitt allra bästa och är väldigt tävlingsinriktad som person, så jag vet inte vad mitt motto är då. ”Bli något stort här i livet” kanske??! Tänker inte alltid så, så ni vet..
9. Vad gör din blogg läsvärd?
Oj! Ännu en svår fråga. Gillar nog inte dessa frågor, haha!
Men jag tycker att den är läsvärd för att det är jag som driver den??!
Jag är väldigt utåtriktad och vågar vara mig själv! Kan skämma ut mig ifall jag vill, vara allmänt rolig och allt annat. Jag skriver om mitt liv som just nu bara består av skola, men det livet jag lever anser jag som väldigt roligt och intressant. Jag festar på helgerna, har kaffeträffar på caféer med vännerna och massor av annat skoj!
Är skådespelare på fritiden och har föreställningar ibland.
Allt det skriver jag om i bloggen och sedan skall jag även börja med att skriva om andra saker som mode, musik, filmer, hiss och diss osv. Tror det blir bra! Ifall ni inte hade tyckt bloggen var bra så hade ni väl inte fortsatt läsa??
10. Vilken är din favorit godissort?
CHOKLAD! Det måste jag bara säga! Annars gillar jag lite sura saker och sånt. Men ljus eller vit choklad är godast, ibland mörk då man försöker vara nyttig;)

Jag utmanar:
Lina  

Alexandra

OCH mina frågor till dem är... :

1. Vilken glass är den bästa på sommaren?
2. Vad är det bästa med sommaren? Bada eller sola?
3. Vad är det bästa med dig?
4. Vem är din bästa vän?
5. Vilket program/ tv-serier klarar du dig inte utan alls?
6. Om du skulle få välja en stad att åka till.. Vilken skulle det då bli?
7. Vad är det bästa med din blogg och vad gör den läsvärd?
8. Nämn en känd bloggare som du tycker om och beskriv varför!
9. Vad gör du om 10 år?
10. Skriv om en mindre känd blogg som du läser dagligen och varför!


Godmorgon - tisdag!

God morgon alla fina läsare!:) Har precis kollat lite på Vakna med the Voice och på MTV! Dock ingenting bra denna morgonen… Hehe! Lite sur eller?!
Sitter istället och läser engelska och lyssnar på lite musik! Också nice ju! Så vad händer idag då?
Haha! Förresten så blev jag utmanad på en blogg, vilket liv man lever… ;) Skall lägga upp frågorna och svaren senare idag! Så kolla in då för fan! Tänkte även komma på något intressant inlägg att publicera, men får se ifall inspirationen kommer eller inte*



( från google/Amelia)


Skola med meningslösa lektioner och måndagskväll!

Tja alla! Nu e det måndagskväll! Härligt va? Hm, vet inte direkt ifall det är det men då är det tisdag imorgon och sedan onsdag då man är ledig! Här planerar vi för fullt vet ni… ;)  Var i skolan innan idag. Dock hade vi bara meningslösa lektioner eftersom vi snart slutar. Härligt!


Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Har kollat lite på olika program, bland annat Svenska Hollywoodfruar!
Visst är de för härliga? Men även lite dumma ju^^ Sedan såg jag Borgen som gick på svt1 klockan 21.00!
Det är en dansk serie och handlar om en dans statsminister och deras jobb i Borgen, blandat med journalister och massor av annat! Älskar den, och danska serier i huvudtaget!
Blev inte att plugga så mycket idag, utan det sparar vi tills imorgon.
Hoppas ni haft en underbar dag?! Kramar på er alla!



Så himla bra! Hittade bilden på google haha*


Lina Skriver!

Hej alla Davids läsare :)
Det är så kul att David har börjat blogga och jag tror nog att många av hans läsare har saknat att han har bloggat o så, men nu är det kul att han är tillbaks :)
Jag själv bloggar på wordsoflina och har gjort det i ett bra tag och jag trivs :). Jag skriver lite om vad jag gör på dagarna och ibland slinker det in ett foto jag har tagit eller något annat roligt.
Men jag vill bara skriva lite och även visa att jag har en blogg och jag hoppas att ni går in och läser min blogg. Kram på er alla! :)

Ge hit Musik!

En grym blogg som handlar om musik! Bloggare/journalister som skriver om artister, nya låtar, konserter osv. Sjukt nice! Eftersom jag älskar allting med teater och musik, så har jag börjat läsa den! Min kompis känner dock en av dem så det är kanske inte så konstigt?! ^^

Tänkte i alla fall vara snäll och länka deras blogg/sida så att ni kan få kolla in den och säga vad ni tycker och varför inte lämna en kommentar till dem när ni ändå klickat in? Jag tycker den är bra och brukar läsa den när jag har tid, alltså inte varje dag! Har andra bloggar som jag läser dagligen… Någon ni kan lista ut…??;)
http://gehitmusiken.com/



Min idol inom musiken är självklart Britney Spears! Jag har varit på två av hennes konserter. The Circus Tour i London för två år sedan och The Femme Fatale Tour i Stockholm förra året!! Yeah! ;) Inte många som har det :P
Sedan har jag ju andra idoler inom skådespelare osv.. men detta var musiken! Vem har ni som idol då?
Och lämna gärna också en kommentar om vad ni tycker om deras sida om musik, för jag vill veta vad ni tycker! Tack för att ni hjälper mig! :) Love ya!


Big Brother 2012 - finalen!

Big Brother… Någon som följt det? Jag vet några personer som gjort det, och jag har faktiskt inte gjort det.
Blir lite chockad där själv. Men jag är så himla trött på många av de programmen så jag har lärt mig att inte bry mig.
I alla fall, Hanna Johansson gick ut som vinnare igår av Big Brother 2012! Grattis till henne såklart! Hon har fått genomgå en tuff resa i huset, kritiserats, hyllats och plötsligt så blev hon vinnaren! Nice ju!
 Nu under morgonen så är hon gäst i Vakna med the Voice, ifall ni vill se henne.. ;)



Kommentera vad du just tycker så jag vet *


Godmorgon! ;)

God morgon alla glada! Ser ut att bli fint väder! Men man vet ju aldrig! Har inte ens orkat lyssnat på vädergubbarna på tv:n än, så vet inte. Dock blir det jeans och någon snygg t-shirt eftersom det blåser och jag fryser ganska lätt, haha! MTV och Vakna med the Voice nu på morgonen – jadå! Det består min morgon av, haha! Bageribullarna var typ slut så jag skall bara äta yoghurt…
Hoppas att ni får en bra dag i alla fall=) Vad ska ni göra?;)


Godkväll + some info! ;)

Godkväll=) Vet att det blir lite många inlägg just nu men det tycker jag bara är bra, så att de nya inläggen syns på bloggen istället för de gamla. Kommer till att skriva en lista ganska så snart om vad jag skall blogga om per dag osv. Tänker på mode, musik, filmer och massor av annat kul som man kan läsa om, eller?!
Därför är det bra att just ni tycker till i en kommentar eller två.
Om ni har frågor så kan ni ställa dem i min frågebox! Har facebook (fansida) och sedan Twitter!
Läs artiklar om mig (skådespelare) då ni trycker på pressen flik! Hoppas ni kommer att fortsätta läsa bloggen och att ni kommer att följa mig och mitt ”underbara” liv, hahaha! Kanske inte så underbart.. Vem vet?!
Ha det bra i alla fall och ha en fortsatt AWESOME kväll! Lovar bli bättre ;) ^^



Bjuder på denna nu igen.. ;) Niiice!


En ny header!

Först och främst så vill jag säga ett STORT tack till min underbara vän Lina Sandell som fixat min nya header. Hon gjorde faktiskt det ganska snabbt och trots allt så skrev jag till henne innan idag att jag ville ha en ny eftersom jag öppnat upp sidan igen, och nu var den ju plötsligt klar. Haha! Tycker att ni skall kolla in hennes blogg bara för det: http://wordsoflina.blogg.se/




Så vad tycker ni egentligen om den nya headern? Enkel men ändå lite klass i eller?! ;)


Kommentera vad ni vill läsa om/tips osv..?!

Hade varit väldigt tacksam ifall ni kunde skriva vad ni vill läsa om! Kommentera inlägget nedan så hjälper ni mig enormt mycket:) Så vad vill ni att jag skall ta upp/skriva om här??
Tips på andra bloggar som man kan kolla in och läsa tar jag också emot! Det är bara att kommentera! Kan inte garantera er något svar men oftast brukar jag svara mina läsare:) Så fort som jag bara kan.. Bra va?!


Uppsatsskrivning och Diamond Jubilee!!

Hej alla! Skrev klart en uppsats innan i naturkunskap om kost och motion, hälsa och livsstil! Är ganska nöjd faktiskt! Skickade den till läraren och har skrivit ut den för att läsa igenom lite. Skrev en uppsats om sex och samlevnad för några dagar sedan…  

Har ätit god middag med familjen och såklart sitter jag fastlimmad framför tv:n och tittar på det kungliga jubileet i London! Älskar ju England och London så självklart sitter jag och tittar på det! Kommer en ny header ikväll tror jag, så hoppas på att den blir bra!
Men jag litar ju på min vän som gör den! Vet inte ifall hon blev lite chockad att jag började blogga igen?! Men jag kände att suget kom tillbaka nu och att jag verkligen ville få mina läsare tillbaka! Undrar hur detta kommer gå :P  

Ännu en vecka har gått och nu är det bara att bita ihop inför nästa vecka i skolan! Veckan därefter slutar jag ju, längtar redan! Behöver vila upp mig och vara med vänner, festa och massor annat! Men vem fan behöver inte det?!  
Vad har ni själva gjort idag då? =) Hoppas ni haft det bra!



Bilden är från google*


Skriver om min helg:)

I fredags så var jag i skolan. Stressade hem för att packa in massa presenter och skriva kort till dem.
Jag tog en snabb dusch och efter det så åkte jag tillbaka till Malmö för att fira min systerdotter. Just det, jag har ju blivit morbror! Det är nog inte många av er som vet det, eftersom jag håller mycket av mitt liv privat… men de som läser bloggen och som känner mig, vet ju det! Min kära systerdotter skulle ha namnkalas (och ej dop)! Riktigt trevligt var det och ni kan inte ana hur söt hon är! <3

Efter det så var det att åka på en annan fest, då min kompis fyllde 18år! Lina Sandell, som brukar göra mina designer och som är min andra hand då jag behöver hjälp på bloggen ju! Grattis ännu en gång (fast denna gången i efterskott) till henne förfaan! Nice!
Hade bakat två tårtor tillsammans med henne dagen innan som var supergoda! Tror jag i alla fall^^
Igår hände ingenting speciellt faktiskt! Tog det bara lugnt och jag vet att många som känner mig undrar om jag verkligen kan göra det, men antar jag kan det då… ;) Kollade på en film som jag inte kommer ihåg vad den hette, men den var bra och Hugh Grant var med i den i alla fall, handlade om några kriminella. Haha!
Nu fick ni lite uppdatering om vad jag gjort i helgen i alla fall!



Åt inte glass igår utan choklad. Men annars kan mina myskvällar se ut så här.. Ibland behöver man bli lite bortskämd med godsaker och annat, eller vad säger ni alla?!

 


Min blogg har legat nere... - men HEJ igen? :)

Tjenare alla!:) Nu har bloggen legat nere i några månader, vilket ni också märkt antar jag. Jag har sett att jag fortfarande haft besökare men som sedan minskat kraftigt då jag slutade, vilket jag absolut förstår. Jag orkade inte mer. Jag hade två begravningar att gå på och sedan har jag bara haft hur mycket i skolan som helst… Jag hoppas att ni förstår varför jag inte orkade mer och tog det beslutet att sluta blogga. Men jag visste ändå att jag en dag skulle öppna upp den igen och börja uppdatera precis som jag gjorde innan!

Mitt liv är fullspäckat och jag lever enligt ett schema. Jag har inbokade möten, skola och andra saker. För två veckor sedan var jag gästartist i en kyrka, vilket var väldigt roligt! En del av besökarna kom för min skull och för att de kände igen mitt namn.
Jag bryr mig väldigt mycket om teaterlivet och det är det jag vill satsa på i nuläget. Trots det så har jag fullt upp i skolan och arbetar för att få mina höga betyg! Skolan är slut om två veckor och sedan är det sommarlov, någonting som jag VERKLIGEN LÄNGTAT EFTER! Ni också eller??!


Hoppas att ni kommer att börja läsa igen, och att ni börjar kommentera och sprida ut min blogg! Kramar på er alla och tack till er som fortsatt att kolla in den då jag var inaktiv! Ni är guld värda, allihopa!
För min blogg (som inte är stor) hade inte kunnat klara sig utan er!


RSS 2.0