Godmorgon - soligt och fint väder?! =)

 

God morgon alla fina! Sitter här och kollar lite på MTV och snart är det dags för Desperate Housewives… Har ju vissa program som jag brukar se på morgonen faktiskt! Sen blir det frukost och lite undanplockning idag igen! Snart kommer fan det vara städat överallt, vilket vi får hoppas! ^^

 

Tittade ut genom fönstret i morse och såg att det var strålande sol ute! Ber till vädergudarna och moder jord att det förblir så idag! Vill verkligen ha sol:) Har en hel del planer för dagen så vi får höras senare! Till dess tycker jag ni ska kommentera och fortsätta läsa=) Förresten.. Bilden som ni ser var från förra året då det var riktigt varmt och härligt ute, och jag satt och läste en himla massa! Tror faktiskt det blir lite läsning idag trots allt, ifall nu vädret håller i! Vad skall ni själva göra då? Några planer? Love ya! Back to my life*


Kommentarer
Postat av: Tommy

Sv: Den latten jag gör hemma är riktigt god!

I dag har det blivit massor med vila och bara legat i solsängarna här nere på dalabadet utanför husvagnen!

2012-06-28 @ 16:15:05
URL: http://tommytott.blogg.se
Postat av: Emelie

tack så mycket :)

2012-06-29 @ 09:59:50
URL: http://makeout.blogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-06-30 @ 19:13:22
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Tack för din kommentar, nej jag har tyvärr ingen erfarenhet jag har liksom "planerat" allt om man ska säga så haha. Jag är ju bara 14 så jag vill fortfarande leva mitt liv som ungdom (som är den bästa tiden) och så tänkte jag, ja men varför inte starta blogg och se hur det går? Om det inte går bra slutar jag bara och så tar jag handel i gymnasiet och efter jag tagit studenten öppna eget osv. Så får jag bara hålla tummarna! :)
Ja vägen dit är lång, synd! Haha men hur får det med ditt skådespeleri? :) Vill du bli stor? Johnny Depp stor?

2012-07-01 @ 00:58:23
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Åh vad kul! Önskar att det fanns sånt här i Halmstad! Haha håller tummarna för oss båda! Hoppas vi möts på röda mattan! ;)

2012-07-01 @ 23:08:39
URL: http://jaasses.webblogg.se
Postat av: Frida

Jag vet hur jobbiga "hej-läs-min-blogg-komentarer" är, men jag gör ett projektarbete och jag måste marknadsföra min blogg på något sätt! :)
Jag kommer iallafall skriva om träning, motivation och en hälsosam livsstil! Så lägg detta på minnet: http://stopwishingstartdo.devote.se/ !!

2012-07-02 @ 02:01:38
URL: http://stopwishingstartdo.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0