Monday

Tumblr_lx96lvjgqz1qj065bo1_500_large

Tjenare! Hur mår ni? Själv mår jag sådär. Har mycket att göra i skolan som vanligt. Måndag, en ny vecka.
Vad mer behöver man egentligen säga? Haha! Jag kom på att jag lovade er inlägg i helgen som skulle vara bättre, men hade inte tid då tror jag.
Så de får publiceras och skrivas i veckan istället antar jag. Har äntligen skickat in uppsatsen/uppgiften i idrott som skall lämnas in idag. Får plugga på allt det andra imorgon tror jag.. 
Kollar på Two and a half men och skall snart ut och hämta lite glass i frysen.
Blev så sugen på det just nu. Satt på McDonalds innan med en skitbra kompis och vi snackade massa skit. Annars har jag inte gjort så mycket mer tror jag. Själva då? :)
Försökte uppdatera innan by the way, men det gick inte av någon konstig anledning.
Därför jag gjorde det nu^^ Loove to you all..


Snart slutet på denna söndag..

Tumblr_lso0ypwqna1r3royqo1_500_large

Godkväll!:) Gud vad jag är trött. Har legat och slappat hela dagen, även pluggat en del… Tog ett varmt skönt bad innan vilket var härligt. Tvättade håret väldigt mycket eftersom jag hade flera lager hårspray i det igår kväll då jag skulle iväg. Bara för att håret skulle ligga rätt och allt det där. Tackar Emmy som stylade mig (min bff)!!
Tyckte det var bra och blev väldigt nöjd.
Dock är inte allting borta än, så får tvätta det imorgon bitti med känns det som. Annars händer inte så mycket. Själva då?!
Skall kolla lite tv-serier ikväll och antagligen någon film med.
Hoppas ni har det bra denna söndag och att ni också tagit det lugnt precis som jag.


Snart pluggat klart - idrottsteori!

Hur pluggar ni i skolan och där hemma? Någon skillnad kanske? Hur är ljuset där ni är?
Sitter ni bra på stolarna eller ni kanske står?
Som ni kanske listat ut så pluggar jag just nu och skriver om idrottsteori skulle man kunna säga.
Skall skriva en uppsats på cirka två sidor om skolmiljön hemma och i skolan. Är snart klar och är faktiskt ganska nöjd!
Den skall lämnas in imorgon, genom att man skall ladda upp den på vår sida.
Skall läsa lite i boken i svenskan sen, och plugga lite annat.
66 glosor tills på onsdag i engelska, med tillhörande text. Och det är alltså inte allt som jag har!!!

7145c251edff3d374211328_large


Söndag är studeraDagen!!

430913_262510243817838_114982095237321_654267_1195533230_n_large

Hej alla glada och fina! Sitter i sängen i morgonrocken. Skall klä på mig lite sen tänkte jag fast inte än. Har sjukt mycket att göra i skolan så det blir att plugga massor idag tänkte jag. Samtidigt skall jag försöka få koll på mitt stökiga rum^^ Städade ju igår, men inte allting.
Man måste ju göra lite sysslor med, eller vad säger ni?!
Var och sprang runt i staden igår, stressad som in i bara den…
Träffade vänner och annat. På kvällen stack jag ut till en villa där vi hade fest! Nice! Var såklart utklädd till Chuck Bass eftersom det var maskerad!! Sjukt roligt var det i alla fall, och det tyckte de andra med.
Jag vann en tävling/lek och dansade lite.
Tänker faktiskt inte berätta mer om det eftersom jag inte vill. Secret! ;) Skriver mer senare idag.
Kram på er alla! Förresten så skiner solen just nu, och det gillas helt klart. Can´t wait til spring!


Dagens fråga - Vilka bloggar läser ni?!

Jag skulle vilja veta era favoritbloggar! Vilka bloggar läser ni dagligen och vilka skriver om vad och ifall dem är bra? Gärna varför de är läsvärda med! Upptäcker nya bloggar varje vecka och har bloggar som jag läser dagligen, och sådana som jag läser någon gång i veckan! Kan ju publicera ett inlägg om det kanske?! Hoppas att ni kommenterar några saftiga tips;)
Lät kanske lite fel, men ni förstår vad jag menar hoppas jag^^



En bild på den kända bloggerskan Alexandra Nilsson "Kissie", tagen från google. Hennes blogg följer jag oftast dagligen eftersom hon skriver väldigt bra och lever ett liv som jag tycker är roligt! ;)


Städning i helgen right!

Usch. Måste helt allvarligt talat ta och städa mitt rum snart. Imorgon är det dags att städa överallt, men mitt rum är stökigt. Mer än stökigt skulle jag själva säga. Men det finns fortfarande många av mina vänner som har det värre. Snällt att jämföra sitt med deras;) Hihi.
Får väl börja sortera lite i helgen, då jag har många papper att hålla reda på. Good Luck David! Bättre att städa och plocka undan lite då och då, helt på en lördag eftersom söndagen är en vilodag och fredagen en festdag… Right?;)

Tumblr_lwp2lykell1qcthwvo1_500_large
Nice picture! *


Enkelt att kommentera anonymt..!!

Fick en kommentar innan. Måste bara säga att det inte är jag som skrivit det som står på min header alls. Det är min kompis Lina!
Hon gör mina headers, så jag har ingenting med det att göra. Och jag skriver inte om festerna som jag går på, jag skriver sällan om det. Fråga bara mina vänner först innan du/ni bara håller på att kommentera anonymt?! Tack för mig=) Våga stå för det ni säger istället liksom och skriv era namn. Vad skulle jag göra? Säga till er? I don´t think so!! Skriver inte allt i bloggen, bara en del^^

 


Fredagskväll

Godkväll! Äntligen så var det ju fredag och det känns verkligen. Alla var glada på restaurangen som jag åt på idag, på Caroli City. Pratade med några som jobbade där och de sade att du skulle ut på någon klubb osv… Kul ju! De är så trevliga, och speciellt då det är helg, haha. Sitter och kollar på Two and a half men just nu med ett glas oboy i handen! Skall diska undan lite sen, annars blir det att ta det lugnt här hemma skulle jag tro. Städa imorgon ju. Har en hel del andra saker att göra, som jag nämner sen.
Hoppas att ni har en fin fredag i alla fall!

Tumblr_lygq0qsuvx1r2ctt4o1_500_large


Ingen utgång för min del i alla fall..;) Någon som skall idag?!


FREDAG! :)

God morgon!!! Fredag morgon och alltså fredag idag, vilket också innebär lördag imorgon och att det är sista skoldagen på denna veckan! Vad glad jag blev helt plötsligt? :O Behöver verkligen en paus även om jag måste plugga en del på söndag. Någon mer som tycker det skall bli skönt med helg? Kanske någon som jobbar, går i skolan och som också förtjänar lite ledighet…
Har faktiskt lite olika planer inför helgen, berättar mer om det senare.

Idag skall jag i alla fall ta det lugnt. Har skola först, och blev så glad då jag igår kväll läste att vi inte skall ha idrott i Kirseberg utan i skolan i klassrummet. Vi har lektion om teori eller någonting sådant. Nice!
Tror jag skall ta en latte under rasten och sedan gå lite i affärer.
Måste kolla upp ett par saker förstår ni;) Skall träffa en vän på kvällen, och göra en ”hemlig uppgift” till skolan. Kanske berättar sen. Därför jag inte är på den första lektionen idag, psykologi. Har dock giltig närvaro..!!
Kan det bli bättre då?
Men lovar att uppdatera mer senare. Någon som kanske skall ut och festa då?!?!  Love to you all from me

Tumblr_lyfcd1wepc1r1ig1oo1_500_large


Film till svenskan - om Manligt och Kvinnligt språk (just nu)!

Godkväll alla!:) Kände bara för att lägga upp ett sista inlägg för denna torsdagen. Snällt va? Imorgon tänkte jag sätta mig ned med datorn i famnen och blogga några fina inlägg på kvällen. Skall komma på nått att skriva, så att ni har nått att läsa under hela helgen.
Brukar ju göra så ibland, att jag skriver för hela helgen och sedan bara jag publicerar det då jag vill. Ifall man inte har tid som jag oftast inte har så är det bra^^ Några fler som kanske gör det, bloggare?

Ligger och kollar på film på datorn, en film som vi skall ha sett tills imorgon i ämnet svenska. Får läxor dagligen så hela kalendern är ifylld med bara läxor. Plugga hit och plugga dit. Men återigen… Vad gör man inte för sina betyg?! Haha. Hur har ni själva haft det idag då?
En bra dag hoppas jag?! :) Massor av kramar på er alla som läser. Ser fram emot några kommentarer sen!  

X_111fadc0_large


Lagat mat, diskat, handlat, pluggat - Duktig David??!

Tjenare!:) Ännu en skoldag ur vägen och jag har nog inte längtat mer till en fredag och en helg som nu, haha. Kom hem efter skolan då jag tog bussen direkt. Mötte upp min lillebror och fick laga mat till oss, duktig?!
Sedan hjälpte jag honom och gjorde min läxa med, diskade och plockade undan, innan jag gick ner för att handla lite saker på Ica. Har precis läst lite i min bok till svenskan.
Har en känsla av att jag snart kommer att läsa ut den! Hoppas det i alla fall. Träffade även på några kompisar i staden så stod och umgicks lite med dem, innan man drog hem i kylan^^

Imorgon är det den sista skoldagen på denna veckan. Kan man längta mer efter helgen? Idrott imorgon och skall snart kolla en kortfilm till svenskan imorgon som vi skulle göra. Jaja.
Antar att det var allting om min dag så skriver mer sen! Kram på er alla!

Tumblr_lyf59ffehj1qcntwzo1_500_large


Förslag

Ingen av er som har förslag på vad jag skall skriva? Ifall det är någonting speciellt som ni vill läsa? By the way så kommer det en ny header om ett tag skulle jag tro;)

B0438ec9b_large


Torsdags morgon - restaurang, fotografering, studier igår;)

God morgon!:) Somnade i boken igår då jag skulle läsa läxa. Så trött var jag, så ni kanske förstår varför man försöker blogga då och då? Får i alla fall göra klart det sista på bussen idag skulle jag nog tro.
Precis ätit frukost och läst ett brev som jag fick igår!
Var i skolan och pluggade som vanligt igår, åt på Caroli City, och sedan åkte man hem. Min mormor bjöd ut mig på restaurang och det blev god och lite lyxig middag där. Fläskfilé Oscar med pommes och massor av sallad. Gott! David gillar lite lyx på en vardag!:) Hihi.
Och hon är ju också så snäll.

Min kompis ringde mig med panik om ett projekt. Fick ta bussen och åka hem till henne för att bli fotograferad som modell till hennes projekt som skulle vara klart idag. Skönt att kunna ställa upp ibland!
Hoppas allting går bra idag, tyska o allt^^
Hoppas ni också har haft det bra! Lovar att skriva mer senare, lovar faktiskt det denna gången ;) Love to ya all.

Tumblr_lye2yhirz01qehj79o1_500_large

you need to be strong and you need to love life - david zaar


Godmorgon - bloggpaus igår pga studier!

Hej alla!:) Gårdagen var väldigt stressig, men vilken dag är det inte det för mig? Alltid nästan, hihi! Var i skolan och pluggade och sedan stack man till stadsbiblioteket med en kompis då jag hade fått ännu mer läxa att göra.
Dock är jag inte klar med allting än, så hoppas på det bästa givetvis.
Var och hälsade på min gamla skola med en vän då de hade öppet hus!
Träffade ett par stycken, dock inte min gamla handledare. Typiskt! Vi träffas aldrig, men någon gång hoppas jag på att få göra det och tror hon känner likadant enligt vad jag hört. Druckit en kopp varm choklad nu på morgonen och ätit frukost, samtidigt som man kollat på Hogan know best. Nu är det MTV som gäller, med musik! Härligt!

Tumblr_lyc8bqiwmb1r794b3o1_500_large


Hur är det själva med er då? =)


David svarar!:)

kajsa  ([email protected]) om Plugga dagarna långa - allt det jag har (tror jag)!:
Visste inte att man kan studera varken branding, produktdesign eller arkitektur på gymnasiet?

Vad är det du pluggar egentligen? : )

Svar: Kan man det egentligen? Kanske det… Har inte hört talas om det vad jag vet. Men finns säkert någonting sådant. Dock vill inte jag studera det. Jag pluggar samhällslinjen på JENSEN. Trivs väldigt bra, dock är det mycket läxor! Har redan bestämt mig vad jag skall göra efter skolan faktiskt, ifall planerna tillåter det.
Samhällslinjen gör så att du sedan kan studera vidare på högskola eller på universitet! Kraam på dig:)


En kopp choklad och Guldbaggegalan - måndagskväll!

Sitter och kollar på Guldbaggegalan med en kopp varm choklad i handen! Nice! Älskar det. Psykologiboken och anteckningsblocket ligger framme på bordet så skall kolla lite på det efter att programmet är slut. Har så mycket att tänka på nu så det inte är sant, men allting löser sig. Det får vi i alla fall hoppas. Lång dag imorgon med, med massor av plugg och annat.
Hoppas att ni har haft en fin måndag så här i början av veckan. Love from D!

Tumblr_ly9pu8dxcf1r0gm9bo1_500_large

Bild från weheartit* Skulle nog vilja vara där nu..?!


Guldbaggegalan 2012 ikväll:)

Ikväll klockan 20.00 på svt1 så är det dags för årets Guldbaggegala! Och vem skall kolla på det?
Jo, jag. Tror jag i alla fall.
Älskar ju sådana galor och om inte jag hinner kolla på hela så finns det alltid svt-play och i repris någon dag skulle jag då tro.
Bra då det finns, eftersom jag måste plugga klart. Tycker inte det verkade så bra nomineringar i år faktiskt. Ingenting speciellt, och ändå varar det två timmar? Hoppas i alla fall på att det blir en fin gala.
Undrar vem som kommer få pris ikväll och undrar vilka kändisar som dyker upp? Bloggerskan Kenza är i alla fall inbjuden och skall dit!:) Någon annan som skall kolla på galan?

Guldbaggen är Sveriges främsta filmpris och delas ut för framstående insatser för den svenska filmen under det gångna året. Svenska Filminstitutets styrelse har även möjlighet att dela ut en Hedersguldbagge (svt.se).



Och det sägs ju att Petra Mede är programledare och leder kvällens gala, hehe..*
Då borde det ju bli lite humor med i programmet ;)


Plugga dagarna långa - allt det jag har (tror jag)!

Gud vad mycket jag har i skolan och plugga. Jag skämtar alltså inte. Har läst sidorna i psykologiboken eftersom vi har ett litet minitest imorgon om de socialpsykologiska begreppen, ifall jag inte minns helt fel. Kan inte dem, men får försöka öva in dem nu ikväll skulle jag tro. Sedan så har jag ungefär 25 sidor i matte denna veckan.
Och nej, jag skämtar inte där heller! Haha!
Har en uppgift i religion som jag skall skriva tills på onsdag vilket betygssätts. Måste läsa klart min svenska roman som jag började med i torsdags (så en vecka på sig att läsa den) och sedan skriva en läslogg till det, som vi skall ha till provet om några veckor.
Har även uppgifter till en text i svenska tills på torsdag. Det var bara lite av det som jag har just nu!
Så har ni själva någonting sådant  att plugga eller? Skönt ifall jag inte e ensam!

Tumblr_ly3vawct9d1qh0j8bo1_1280_large

Vet att skolan är väldigt viktig och jag satsar hur mycket som helst på skolan, men ibland blir man fan bara trött… Bit ihop nu David, för du e duktig och klarar detta? ;) Och jag orkade inte fotografera en egen bild^^


Tandläkaren idag..!

Tumblr_ly9hl2gs6n1qipu41o1_500_large

Hejhej!! Har alla haft en fin dag eller? Nu har jag tid att uppdatera igen, haha. Var i skolan i morse och efter det stack man till Espresso House för att köpa en latte. Tog sedan bussen hem för att gå till tandläkaren. Är lite väl arg och sådant på det just nu, så orkar inte prata om det faktiskt. Har pluggat, ätit och snart skall man väl kolla lite på tv skulle jag tro. Skall dock läsa lite bloggar först, de jag följer och svara på era fina kommentarer:)
Vad gör ni själva då denna måndagskväll? Love to ya all!


Kommentera tips, tack!!!

Tjenare! Ville bara fråga er en liten fråga. Skall nämligen på ”maskerad”… Man behöver inte vara helt utklädd men någonting bör man ju ha. Har ni några tips på vad som skulle passa mig? Snälla kommentera det i så fall!:)
Skulle bli så glad eftersom jag inte kommer på någonting för tillfälligt.

Tumblr_lxoitmf3ab1qgow2eo1_500_large


En tidig morgon som denna!

Tumblr_ly2fqqhvm61qb57q7o1_500_large

God morgon! En tidig morgon som denna. Har precis ätit frukost (gröt). Gör det då jag går upp tidigt, annars blir det bullar från bageriet. Men det hinner jag inte äta idag. Sitter och kollar på Hogan Knows Best! Ett bra program!! Men Brooke Knows best, är ändå bäst tycker jag i alla fall. Uppdaterar mer senare idag, så ni får läsa gamla inlägg o kommentera ifall ni nu sitter och läser hela dagarna, hihi.
Annars hörs vi senare? Hoppas att ni har det bra!:) Kramar på er alla!


Wallander - Läckan (ikväll 21:00)



Wallander – Läckan. Tänkte se på den som börjar klockan 21.00 på tv4. Gillar Wallander faktiskt. De nya är faktiskt bättre än de gamla tycker jag, eller vad tycker ni? Självklart har vi olika synpunkter!
Tror även jag sett denna filmen tidigare, men vem vet?! ^^ Så e de nya bättre eller sämre?


Lykke - en dansk depressionsserie!

Klockan sju skall jag kolla på Lykke! Såg att det hade börjat igen i Danmark ifall jag nu inte har fel för mig. Älskar verkligen det programmet. Det är en tv-serie, en dansk depressionsserie. Och varför kollar jag på något sådant? Jo, för det är väldigt bra.
Älskar danska språket och deras tv-serier. De är duktiga! Tycker inte det är någon sorts depression alls.
Lykke är bara bäst! Karriärist, precis som jag vill bli! ;) Någon som kanske sett på det eller hört talas om den?!

Haha, vad skall ni själva kolla på eller göra denna söndag då? Ifall ni nu inte skall kolla på detta!:)


Söndagskväll!:)

166918_214267091995870_141848465904400_452893_1101928070_n_large

Godkväll på er!:) Dagen har varit ganska lugn ändå. Var meningen att hjälpa mormor med lite saker, men det blev inte av. Jag träffade min bloggvän Alexandra istället, haha! Vi gick en runda runt i staden och sedan stack vi hem till henne för att kolla lite saker på datorn.
Vi läste igenom bloggar, lyssnade på musik, snackade skit om folk? Nej då, bara lite skit om oss själva! Hihi. Gick hem för att äta pizza, gott! Sedan dess har jag bara pluggat en j***a massa, mest matte och sedan läst igenom några sidor i boken om religion tills imorgon. Väldigt nöjd faktiskt!!
Någon som kanske varit lika duktig och tagit tag i pluggandet denna söndag eller?
Sedan blir det väl att kolla på lite tv skulle jag tro:p


Gladiatorerna

Måste bara fråga ifall det är någon som kollar på Gladiatorerna? Jag gjorde det igår, men jag fick typ panik. Jag gillade inte programmet alls. Visst är det bra tv, men så våldsamt behöver det väl ändå inte vara? Gillar inte sånt, och det kan jag erkänna redan nu, men tyckte att avsnittet och därmed hela programmet var smått överdrivet.
Inte realistiskt alls… Så kan själv inte förstå varför folk gillar det, och jag känner många personer som gör det.
Vet också att många barn ser på det, och vilken bild får de egentligen av det?!

Så frågan är ifall ni följer programmet och gillar det?


I am Chuck Bass!!

Tumblr_ly69aiid1g1rndaako1_500_large

Ni som har mig på "facebook" har kanske sett att jag heter ”David Chuck Zaar”. Det är efter Chuck Bass. Hela historien är lite väl komplicerad, men även rolig. För att förkorta den så är personen väldigt snäll men kan även vara elak och ”bitch”. Jag och mina vänner hade lite kul och döpte om oss efter vem som var värst.
Antar att jag och Nathalie (Blair) tog makten! ;) Haha! No life eller vad^^


Godmorgon!

Tumblr_lxg1s5l2jq1qci0woo1_500_large_large

God morgon fina läsare! Kom hem för en liten stund sedan. Snart blir det frukost med familjen. Idag slipper man att städa eftersom jag gjorde det igår! Dock blir det att plugga väldigt mycket.
Min gammelmorfar fyller också år så hoppas att han får en fin födelsedag.
Lite väl pinsamt eftersom jag inte kommer ihåg hur gammal han blir. Haha. Men vem har koll på det??!
Har massor av sidor i matte att arbeta av.
Denna veckan skall tolv sidor vara klara och jag och matte som inte funkar så bra ihop...help*
Lycka till, säger jag bara till mig själv då! Vad skall ni själva göra denna söndag då?  


Found this picture - it´s true..!!

311714_2212530665966_1028495665_32025768_242496601_n_large


En fin helg!:)

I veckan så har det varit skola. Man har åkt mycket buss som vanligt. Sedan har jag träffat lite vänner och fikat lite med dem. Pluggat, städat och en massa mer. Tagit avsked av en vän som flyttar till USA och haft allmänt roligt.
En sjukt härlig helg ändå. Lite privatliv måste man ju ändå ha, så..
Fredagen var grym tyckte jag, haha. No kiss and tell! Sedan var jag borta igår och spelade spel, kollade på tv och hade en lugn lördag.
Ser ju verkligen fram emot skolan imorgon…!! Eller inte^^

1188744-11-1327048601142_large

Har ni också haft en lugn trevlig mysig helg eller kanske motsatsen?! Cause I wanna know!!


Fem dagar sedan jag bloggar av olika skäl!

Dagarna har gått utan uppdatering. Jag har helt enkelt inte orkat. En dag så tänkte jag att ni klarade er utan min uppdatering och en annan så orkade jag helt enkelt inte. Det var väl lite stress som var i vägen skulle jag tro. Skolan har börjat igen ju och läxorna har också gjort det. Har haft väldigt mycket att göra, och har det fortfarande. Hela denna dagen går åt att plugga tror jag.
Tänkte i alla fall uppdatera lite inlägg under dagen! Haha! Hoppas det går bra med er?! Kramar på er:)

Tumblr_ly68x8pu5z1qbwiabo1_500_large

Dags att ta fram latten, datorn, blocken och börja planera och blogga igen då!


Morgon

Tumblr_lxxkepx4zd1qhs7gfo1_500_large

God morgon! Precis druckit upp min varma choklad och ätit bullarna från bageriet. Nice. Håller på att kolla lite på According to Jim och sen ska jag nog packa väskan med alla skolsaker som börjar bli riktigt tunga för det är mycket. Haha!
Lite klagomål så här på morgonen för min del antar jag. Hoppas att ni har det bra ni med!=) Kram på er!


Ny vecka och nya tag?!!

Tumblr_lxs0oyebjr1qhf8zao1_500_large

Godkväll alla. Lång dag idag… Tog bussen tidigt i morse för att komma in till staden och sedan mötte jag upp min kompis för att dra till biblioteket. Lånade en bok till svenskan och sedan stack vi med bussen för att äta! Lämnade in böckerna i de avslutade kurserna i skolan och lånade nya böcker till de kurser som vi skall börja studera. Kul!
Åkte hem efter skolan och handlade köpmat med mig hem=) Gott måste jag bara säga! Ingen dessert då?
Ikväll blir det plugga, läsa och kolla massa tv-program antar jag! Hur har ni själva haft det? :)


Godmorgon!

489881647_large

God morgon!:)


Söndag

Hejhej! För att göra dagen väldigt enkel så vaknade jag tidigt i morse, även om jag lade mig sent igår kväll.
Tog på mig kläder och joggade en runda bort mot kyrkogården denna helgen igen.
Känns skönt ibland då det är friskt väder och bara springa till en sådan plats.
Blommorna låg kvar och ljusen tända. Åt frukost, städade, duschade innan man stack till mormor för att hjälpa henne med en sak.

Träffade en kompis en runda i staden och snackade lite skit eftersom jag skulle handla på Ica!
Pluggade lite idag, men måste plugga ännu mer i veckan… Åt lamm idag till middag. Sjukt gott! Har nog inte ätit så mycket på länge;) Morgondagen är redan planerad och bokad, så får väl snart lägga mig kanske.
Om en stund, måste ju först läsa lite bloggar! Kramar på er alla:)

Tumblr_lxr3gs6fxz1qghfooo1_500_large_large

Och ni har blivit lite dåliga på kommenterandet, så skärp er ;))


Krya på dig! :)

6546812769_d8a20d4c1c_z_large

Det är inte kul att vara sjuk. Det är det verkligen inte. Tur är inte jag det men min kompis Lina är tyvärr det.
Tänker inte skriva mer om det eftersom det kretsar privatlivet men har pratat med henne o så! Vet att hon brukar läsa bloggar under dagarna (kanske dock inte då hon är sjuk), men ifall hon gör det så vill jag bara säga Krya på dig ännu en gång vännen!:)
Kände för att vara lite snäll och skriva det i bloggen med.. Hehe^^  


Så är man trött!

Tumblr_lhfsbgaxf11qe6npyo1_500_large

Godkväll!! E hur slut som helst efter allting idag och igår, men det är väl inte så konstigt? Nöjd är jag ju! Imorgon blir det att plugga och städa som gäller! Verkligen… Har mycket i skolan, tyska och lite sådant. Så vad har ni själva gjort idag då?
Trötta ni med kanske fast det är en lördagskväll?! Kramar på er alla=)
Får väl sätta igång en tv-serie snart..*


Höll en Babyshower innan idag - som man planerat..!!!

Efter att sovit gott men samtidigt inte så länge efter festen, så steg man upp tidigt då klockan ringde. Handlade på bageriet och åt frukost. Kollade ett flertal saker och sedan tog man på sig kläderna, solglasögonen och gick fort genom hela staden för att komma till ett Café! Där satt personer och väntade på mig!!

Hade nämligen bokat ett stort bord med soffor vid en öppen spis, för att vi skulle ha en överrasknings babyshower!
En sådan man har innan barnet kommer, och som man har i USA men som även kommit till bland annat Sverige! Har aldrig planerat något sådant, men måste bara säga att jag blev hur nöjd som helst. Hade heliumballonger och banderoller, girlanger och allt möjligt. Mycket fint och uppskattat. Blev chockad själv. Drack fyra koppar kaffe, eller koppar var det ju egentligen inte. Det var muggar. Kanske lite värre?
Snacka om att man hade ont i magen och inte blev man piggare heller tyckte jag^^
Fikade med alla glada och pratade en massa i nästan fyra timmar… Shit! Haha! Kul hade vi i alla fall.
Min syster blev väldigt överraskad och glad för allting. Bra ju!!
Nu kan man väl pusta ut antar jag? Eller inte?! Ah, ha det fint!

171277592048003507_jytkhj5k_c_large
Tog en bild från weheartit, eftersom en kompis till min syster hade kameran med bilderna! Hehe.


Blev utgång igår till Strandbaden!:)

Hej alla!:) Hur mår ni idag? Själv är jag helt slut. Igår kväll var jag ju på Strandbaden. Det blev utgång och drog till bussen för att åka till ett ställe där sedan bilen kom och hämtade mig som skulle köra mig till klubben. Väntade i kylan på min kompis och hennes två tjejkompisar! Kom in på klubben, leg ni vet! ;) Säkerhetsvakterna kollade mina saker och så, sedan började vi såklart festa.
Dansade direkt då vi kom in. Då och då var man tvungen att ta en paus, sätta sig ner eller att bara gå ut på altanen och ta frisk luft.

Kände ett flertal personer där inne vilket var väldigt kul. 96orna fick äntligen komma dit, men vissa av dem var ju störiga. Inte mer att göra åt, haha! Men kul att dem också var med, så ta inte illa upp eller någonting sådant.
Visste inte hur jag skulle skriva det bara :p
Älskar att dansa och festa!! Verkligen… Kul var det och tycker det får göras om. Vimmelbilderna var också där och fotograferade men vi lyckades nog undvika dem denna gången;) Haha!
Får ju göra det någon gång tycker man. Lite ironi där^^
Fredagen den 13 igår men ändå en härlig dag! Kramar på er!

 Tumblr_lxt1gqdeeb1r3opg2o1_500_large

Även tack till alla ni som var där!


Dagarna går visst fort och redan läxor..!

Threadsencewinter11_large

Dagarna har bara rusat förbi. Jag har börjat skolan och på måndag nästa vecka, så börjar vi med det nya schemat. Vi har nämligen slutat med ett antal kurser och har haft betygssamtal i dem. Börjar nya kurser nästa vecka så jag antar att det skall bli spännande. Haha! Hade ett möte idag vilket gick bra!
Syster var på besök så blev att fika tillsammans med familjen. Just nu sitter jag och skall plugga.
Har redan fått läxor och det är inte lite tills imorgon tycker jag! Sedan får man väl göra lite tyska i helgen… Suck^^
Skriver mer senare! Hoppas att er dag också varit bra.
Fredag imorgon ju, så har någonting att se fram emot! Yeah! Kramar!


Gymnasievalet!

Läste på min kompis blogg att niorna skall välja gymnasium om fem dagar. Man hinner ändra sig men det är först nu man skall tänka efter vart man vill gå och på vilken linje. Det är ett tufft val och jag har varit där liksom många andra som jag känner. Läste då min kompis Linas kommentar på den bloggen om att många ville att jag skulle gå estetisk linje.Jag har fortfarande fått den kommentaren av folk som jag träffat men jag valde en samhällslinje istället. Det jag gör på fritiden behöver inte påverka min skolgång alls.
Jag ville hålla det på distans. Eftersom samhällsprogrammet är ett högskolförberedande program så har jag goda möjligheter att läsa vidare till det jag vill arbeta inom sen, och på så sätt skapa den karriären och den livsstilen som jag söker då jag blir vuxen.
Jag trivs väldigt bra på min skola och på samhällslinjen.

Ett gott råd som jag då vill ge alla där ute som nu har detta bekymret är att:
Lyssna inte på andra, ta bara del av deras åsikt men det är DU/NI som skall välja och inte era föräldrar, mormor och morfar eller vem det nu är. Välj inte samma skola som din kompis bara för den går där när du egentligen vill gå någon helt annan stans.
Ni kommer hitta nya vänner (och behålla de gamla) och ifall ni inte trivs på skolan så får man oftast byta.
Dock inte då det gått för lång tid har jag för mig. Gymnasiet är tufft, det är strängt men allting är bara för sitt eget bästa…

Glöm heller inte att det är frivilligt att gå på gymnasiet, därför det är så pass strängare än det är i grundskolan eftersom det är obligatoriskt. Jag går på Jensen gymnasiet i Malmö, som ligger på Västergatan.
Har ni några frågor om det så kan ni kontakta mig här i en kommentar eller på min hotmail!

Ifall ni har några frågor så kan ni fråga den i detta inlägg ifall det rör gymnasiet och skolor. Svarar mer än gärna på dem för att hjälpa er i era studier och era kommanden! Hoppas detta inlägget hjälpte lite? :)
Ha det bra och om inget annat så lycka till*
Studievägledarna brukar också kunna sin sak, som tur är finns det en bra på min skola som hjälper och stöttar mig! Hoppas detsamma med er*



Och snälla, välj nu inte programmet eller gymnasiet bara för att du får en egen dator.. Jensen har inga datorer och våra lektioner är kanon. Dock lånar vi datorer då vi skall arbeta med dem i olika moment.


Tisdag 10/1-12

Dagen avslutas just såhär. Skoldag och sedan plugga lite, samt lite vila. Imorgon ser jag fram emot att sova lite längre (dock tror jag inte det kommer att fungera). Brukar aldrig göra det nämligen. E sjukt sugen på att gå och kolla lite kläder men tror jag får göra det någon annan dag istället. Har lite väl mycket just nu!
Men känns bra att ha börjat igen så man slipper tänka, vad skall jag nu göra idag då?
Det samma gamla vanliga… Så tråkigt, men ändå skönt med lov.
Dock är det inte så lång tid kvar tills vi har sportlovet i februari! Något att se fram emot kanske?! Kramar :)

Tumblr_lxlr48modt1qfuaajo1_500_large


Gårdagen var igår och skolstart idag ;)

Tumblr_lxlkyhori51qfabcuo1_400_large

Hejhej! Gårdagen var tom. Det hände inte så mycket då. Jag träffade en kompis, var ute ett viktigt ärende i staden och sedan åkte jag och handlade med min kära morbror. Träffade min morfar för första gången på åtta år…
Hade inte sett honom sedan min mamma dog hade jag för mig och det är ändå en ganska lång tid. Men igår åkte jag och träffade honom! Känns bra att ha gjort det eftersom man hade svaga minnen.
Har ju gått ett antal år och detta är det nionde året nu. Nog med det i alla fall!

Idag började jag skolan igen. Lärarna var sjuka så vi fick vikarier. Kollade istället på en film på engelskan, utan text. Den var inte så bra men den var ändå helt okey. Gick och lunchade med min kompis Melissa och sedan stack jag till skolan igen för att ha tyska!
Gjorde även lite tyska när jag kom hem men förstod inte allting, så tror jag behöver en liten förklaring.
Det e ju aldrig fel..så förstår man kanske bättre, hehe*
Handlade en ny kalender idag och en stiftpenna på Akademibokhandeln! Äntligen hittade jag den jag ville ha, så nu kan jag planera in saker igen! Hur har ni själva haft det då? :) 


Jäkla celeb!*



God morgon! Glada idag kanske? Haha! Steg upp för en bra stund sedan. Har ätit frukost och skall snart göra mig i ordning. Tänkte dra iväg på lite ärenden, för att träffa folk etc. Ser inte ut så här idag men ni saknar ju lite bilder på bloggen så tänkte att jag får skärpa mig med det! Hoppas ni får en fin dag idag.
Ingen som börjat skolan än va? Börjar själv nämligen imorgon.
Skall både bli roligt och tråkigt faktiskt. Därför skall jag bara slappna av och göra saker som jag vill idag^^ Kramar på er. Hoppas nu ni kommenterar lite med;)

 


Era efterlängtade bilder på den nya hårfärgen!:)

Har fått ett par kommentarer där ni frågat om min nya hårfärg och om bilder på det. Tog ett par stycken som jag också tänkte lägga in på min facebook! Yeah! Hoppas att ni gillar dem. Färgen heter True Brown och det är en 20 washes färg. Valde att man kan tvätta ut det efter tjugo tvättar, eftersom jag inte visste ifall jag skulle passa i det. Några vänner har sett det och även en del i min familj.
Jag gillar i alla fall det!:) Vad tycker ni?





Kanske lite dålig kvalité, men vadå då?!!


En söndagskväll!

Tumblr_lxed7pbxcy1qmkohjo1_500_large

En söndagskväll. Som vanligt har man bara varit ute i staden och gjort ärenden. Har ju en del att göra vet ni! Sedan har jag varit hos mormor och hälsat på henne, och hjälpt till där lite med några saker. Har ätit god gryta till middag idag! Kollat lite på tv, läst fyrtio sidor i en deckare som jag gillar och nu lyssnar man på Spotify och sitter vid datorn. Håller på att ladda in bilder på mitt nya hår då ni frågat!
Sedan skriver jag lite saker och imorgon måste jag verkligen plugga lite… Känns som det var allting just nu, så skriver mer senare.
Bye bye så länge.. (äntligen skrev jag någonting annat)!! Haha=)


Svar på en fråga, hehe!

Anonym om Ny header ju!=):
Second hand kläder... Har du inga egna?

Svar: Vi lånade kläderna i butiken för att ta foto till Linas projekt. Jag har egna kläder, men de kläderna som jag har är inte så billiga som de jag skulle ha på mig där. Bilden skulle reflektera att man kunde ha bra och fina kläder för lite pengar…
Ifall du hade sett min klädstil så hade du förstått att jag har stil och att de inte är så billiga;) Men bra att du frågade i alla fall så hoppas du blev nöjd med svaret!
Men såklart finns det personer som handlar i Secondhand butik.. Dock inte jag.


Ny header ju!=)

Som ni kanske sett så har jag fått en ny ”stor” header! Väldigt fin tycker jag. Bilden togs av ”min fotograf” Lina Sandell, haha, i en secondhand butik i Malmö då vi skulle ta foto till hennes projekt i skolan. Blev bra tyckte jag och jag trivs även som modell i hennes projekt. Kul med lite utmaningar ju! Hihi. Tackar såklart henne för att hon bara kom på att jag behövde en ny header, så denna gången frågade jag inte henne. Hon ställer alltid upp och hjälper mig otroligt mycket med bloggen då jag annars behöver hjälp!
Så frågan är… Vad tycker ni om den nya?! Be honest!*

Och hoppas Lina tyckte det var okey att jag skämtade att hon var "min fotograf".. Bara för hon e så duktig!! Hehe!



Förminskade den såklart nu, så det e bara att kommentera era åsikter om den??!


Stjärnorna på Slottet, pizza, diska och nu lugnet! Me like?!

Fashion-girl-hair-favim.com-259643_large

Diskade undan för en stund sedan och nu sitter jag bara vid datorn. Tror jag skall kolla någon tv-serie sen för jag har glömt vad det var för filmer på tv:n ikväll. Åt pizza hemma hos mormor och även godis, medan vi kollade på Stjärnorna på Slottet. Härligt med lite avkoppling tycker jag. Tog även en mjukglass inne i Malmö på centralen. Gud vad jag blev onyttig helt plötsligt, eller vänta lite… det har jag alltid varit!
Hoppas inte min tandläkare läser detta;) Men jag ska faktiskt bli bättre på att äta mer nyttigt också.
Fördela det lika typ. Skriver mer sen! Kramar på er läsare :)


Manifestationerna på Gustav...!

Kollade på nyheterna igår, Danmarks nyheter, tv2 lorry… De sände direkt från Gustav Adolfs Torg i Malmö!
Nice ju! Haha. Men samtidigt inte. Hur skall man ha det här?!
Mycket folk var där i alla fall under demonstrationen om våld, skott osv. Omkring 6000 personer. Nästan allting på grund av att den femtonåriga killen som blev skjuten och även de andra skottlossningarna i Malmös stadsdel Rosengård och Lindängen.
Blev bara lite chockad att Danmarks reportrar var där. Men det kan ni väl själv medge att ni också tycker?! ^^
Okey visst, Malmö och Köpenhamn är grannar!
Sedan var det även lite manifestation på Gustav Adolfs torg idag igen hörde jag.
Tv4 tog upp en massa om det i deras morgonprogram. Malmö börjar ju bli känt på detta.
Fördelar och nackdelar antar jag…! Vad tycker ni om detta?


Lördag (veckan är snart slut:O)

Hej alla! Var lite väl konstig igår kväll. Och nej jag hade inte druckit. Jag var så trött efter allt som hade hänt under veckan, med begravning och allt… så jag somnade efter att jag legat ett tag på min spikmatta. Då jag blev väckt så yrade jag om allt möjligt, om spanska nålar och lite annat. Bjuder faktiskt med att dela med detta och tro nu inte jag e för konstig! Haha!

Vaknade sedan igen på morgonen och började kolla lite tv. Det var inte så bra morgonprogram på tv:n eftersom det var lördag morgon. Gick till staden med mormor för att handla ett block till skolan. Sedan åkte vi in till Malmö och där inne träffade jag två kompisar som hade kollat på bio. De såg min nya hårfärg, och de såg lite väl förvånade ut. Men hoppas att de gillade den såklart :P
Och då vi talar om hårfärg så kan jag säga att jag inte fått en bra bild än, men skall försöka lägga upp någonting imorgon. Hoppas på det bästa!!

390507_148739521895500_118070531629066_145070_946012376_n_large


Lina Skriver!

De kan se lite konstigt ut nu med Davids design, men jag jobbar på det. Men visst ser den fin ut? :)
Men som sagt så jobbar jag på det. Den ser inte så fin ut nu, så jag jobbar allt för att bara få en bild på hedern :)
Update: Nu får den vara såhär stor och om jag ändrar o så, så ändras sido spalten också, så nu får de vara såhär. Hoppas ni står ut med de :P

Idag har jag bott i morgonrocken...haha!

400454_344526458895611_100000147807663_1577981_183929580_n_large

Har bott i morgonrocken hela dagen känns det som, förrutom några timmar i morse då jag hade joggingbyxorna. Kollar på Two and a half men just nu! Älskar det programmet! Tyckte inte det var så mycket på tv innan då jag bläddrade, bara det gamla vanliga.
Kollade ett avsnitt av Simpsons och även lite på MTV:s serie Degrassi. Fråga mig inte om vad det handlar om… Haha. Tyckte inte det var så bra. Som mycket annat. Saknar The Hills!

Blir lite myskväll ikväll med resten av godiset som jag köpte igår, och skall nog kolla på Jönssonligan på Mallorca (eller vilken av dem det var idag). Fanns en del filmer som jag ville se, men kan ju inte kolla på alla. Kanske skall kolla lite på varje eftersom de går samma tid?!
Skriver mer senare tror jag. Vad skall ni själva göra denna fredag då? :)


Joggade i solskenet i morse


Tumblr_lu5shannhb1qfkbd9o1_500_large

Hej på er. Somnade sent igår men vaknade ändå tidigt tyckte jag själv för det. Vaknade upp till att solen sken in mot rummet.
Gud vad härligt. Så jag tog soporna och gick ned med dem. Sedan bestämde jag mig för att jogga en runda, så jag tog på mig joggingbyxorna och en luvtröja innan jag sprang ut. Självklart var musik i öronen och solglasögonen med! ;) Joggade mot kyrkogården för att titta lite på min mammas grav och sedan tog jag några foton på min gammelmormors blommor som var i kyrkan under begravningen. Fint!
Var jätte skönt att bara vara där vid en stilla plats en liten stund innan jag joggade tillbaka.

Åt frukost och städade. Har precis duschat och tvättat håret med ett speciellt medel eftersom jag färgade det igår, så nu är det alledes mjukt och lent. Mm, haha! Ska äta senare, men tror jag måste ta tag i planeringen och pluggandet.  
Orkar inte planerna eller plugga just nu men vad skall man göra?! Hoppas ni har en bra ”röd dag”. Kramar =)




Peace

Blandatb_large

We all want to find some peace, don´t we?


Har färgat håret mörkt idag!!

Tumblr_lxbnh6yyza1qi8bfvo1_500_large

God middag alla eller vad man nu skall säga då klockan närmar sig ett… Haha! Har varit iväg och färgat håret. Ja, ni läste rätt! Nu är jag mörk brun, och jäklar vad det är mörkt.
Tyckte faktiskt att det passade och trivs själv i det, vilket är huvudsaken.
Undrar bara på hur alla kommer att reagera faktiskt. Skall diska och plocka undan, innan jag skall gå lite ärenden (igen).
Aldrig får man vila! Skriver mer sen. Kram på er! =)


Tar en bloggpaus ikväll...*

Tumblr_lweg97aoem1r8wkd0o1_500_large

Tar en bloggpaus under kvällen och kommer igen imorgon. Jag orkar inte nu bara…:(
Men kommentera gärna så blir jag glad imorgon då jag kikar in med nya inlägg!
O något inlägg som ni vill jag skall skriva om hade också varit bra, så blir det lättare för mig.
Men livet är ju inte lätt det med. Hörs imorgon!:)


Begravning idag*

Tumblr_lx9lmu4axl1qhac4zo1_400_large


Under samma vecka som det var julafton så dog min gammelmormor. Hon hade passat mig ganska mycket då jag var liten och därför var det lite svårt att mista henne. Min gammelmorfar lever som tur är fortfarande, och igår hälsade jag faktiskt på honom. Han blev glad!
Min gammelmormor dog i cancer och mer än så tänker jag inte säga.
Jag var och hälsade på henne innan hon gick bort.
Idag är det begravning så skall ta på mig kavaj och lite annat efter att jag duschat. Det är det som är ganska ”privat” för min del och för min släkts. Hoppas att ni förstår det!:) Skriver mer sen. Kramar! 


Skjutningarna i Malmö - Uppmärksammas i Media dagligen

Som många av er nog har hört så är Malmö inte den bästa staden i Sverige att befinna sig i just nu.
Inte enligt nyheterna i alla fall...
De skjuter en massa och det är bara i ett visst område, Rosengård. Än så länge handlar det om familjekrig och lite gängkrig vad jag vet. Lite svårt att hänga med allting. Polisen oroar sig väldigt mycket och det börjar skjutas på dagtid också. Samma polisstyrkor som användes då Serieskytten i Malmö gick lös skall användas. Poliserna skall vara i området där skottlossningarna och morden hållit hus för att göra de som bor där lugnare. Jag går och studerar i Malmö men som tur är skjuter de inte i det området jag befinner mig i mest.

Börjar ju nästa vecka. Tänker i alla fall fortsätta läsa om det i tidningarna, lyssna på radion och kolla på nyheterna på tv:n. Viktigt att veta tycker jag då det handlar om Malmö som jag studerar i och finns så pass nära mig. He he. Vad tycker ni själva om detta då? Kommentera gärna eran åsikt.


Vaknade upp till regnet...!

Tumblr_lx9mbl9wio1qfg8r9o1_500_large

Tumblr_lx8alqevre1qcr5izo1_500_large

God morgon! Vaknade upp till regnet som föll ner utanför fönstret. Ganska tråkigt väder faktiskt. Började kolla på lite tv, innan jag startade ett avsnitt av Gossip Girl! Roligt. Skall äta frukost om en liten stund, innan jag måste göra mig i ordning. Skall iväg på två ärenden innan jag skall till någonting annat (privat).
Frukosten på bilden såg god ut så får väl försöka få min att bli likadan då kanske? hmm, vet inte ifall jag lyckas.
Önskar mig en sådan ringklocka så betjänter kan komma!
Skriver mer senare i alla fall!:) Kramar på er!


Tuesday the 3rd!

Tjenare! Känns som att man har så mycket att göra, så ibland hinner man inte skriva och uppdatera så mycket som man vill.
Har fortfarande lov vilket är jätte skönt. Längtar dock bara till sommaren eftersom det är varmare då förhoppningsvis. Just nu är det bara kallt och fortfarande vintertid, och idag har de till och med gått ut med stormvarning! Var ute i staden innan idag efter att jag hade tagit grepp om att städa!
Gick och fixade några ärenden och nu har jag en del att tänka på…

Sitter med en lista och planerar en del och sedan har jag även en läxa att göra till skolan, som jag aldrig blev klar med eftersom det uppkom någonting som gjorde att jag inte orkade med det just då.
Får väl ta och skriva den nu till helgen eller nått.
Har två inlägg som jag håller på att skriva så tror att jag publicerar dem lite senare. Får sedan även hitta någonting roligt att skriva om eftersom de två inläggen kanske inte är så positiva. Inte enligt mig i alla fall, haha! Hoppas att ni har det bra där ni nu är? :) Puss o Kram på er i alla fall*

Tumblr_lx8anorelp1r4oulao1_500_large


Slappdag i början med Brooke Knows best - slutade med...!;)

Tumblr_lwwmazs5pd1r76n1yo1_500_large

224092_217085921636162_216909251653829_925069_2894861_n_large

Godkväll alla fina!:) Vaknade ju tidigt och sedan satt jag fastlimmad i soffan under en lång stund, och då menar jag en lång stund, haha. Kollade på alla möjliga tv-serier, som sjunde himlen, According to Jim och sedan byta man kanal stup i kvarten tills den hamnade på MTV och där var det självklart Brooke Knows best! Yeah!
Var väldigt glad då förstår ni;)

Gick ut i staden, mötte en kompis och sprang runt i affärer för att leta efter bland annat en kalender…
Har mycket att göra oftast så måste planera in allting i god tid för att veta när jag skall göra vad osv.
Dock hittade jag ingen kalender:(

Så det blir att försöka hitta en i Malmö nästa vecka tror jag, då jag börjat skolan! Handlade med mig mat hem från affären och sedan har man suttit i telefonsamtal en stund under kvällen.
Har lite att göra och stå i just för tillfälligt... Berättar senare men just nu privat planering! ;) Surprise*

Mycket, men det är ju bara roligt! Kollar även lite på Jönssonligan, men missat en hel del, haha!=)
Hoppas att ni också har det bra, blir väl att uppdatera lite mer under kvällen så skriv gärna vad ni vill läsa?
Kramar på er alla! /DAVID


Godmorgon - Måndag!

Tumblr_lx3od2jlu51r7cprjo1_500_large

God morgon! Som vanligt så vaknar man tidigt på morgonen då man är ledig. Redan klockan sju… Lite jobbigt men vad skall man göra åt det?! Kollar lite på tv-serier som visas på tv, och skall äta frukost om en bra stund...Inte så hungrig än. Tog precis en kopp varm choklad för att jag var lite törstig och sugen på det.
Sedan skall jag ut på ett par ärenden i staden tror jag. Har lite att fixa.
Men vi får helt enkelt se vad som händer under dagen! Ha det så bra!:)


Nyår igår och nyårsdagen idag - inte bakis! ;)

Godkväll alla! Igår så firade man nyår hemma hos några vänner. Vi var bara lite folk, men kul hade vi ändå.
Det blev god middag och sedan sjöng vi bland annat mycket Sing Star, spelade spel, dansade loss till musik och snackade. Vid tolvslaget var man ute med raketerna (de skulle avfyra en hel del) och sedan stod en silvrig hink fylld med is och olika champagneflaskor på bänken utomhus.
Blev att skåla vid tolvslaget, givetvis ju… Hade väldigt kul och blev väldigt trött, men lade oss nog inte förrän halv fyra om inte lite senare så ni kanske förstår varför jag känner att jag börjar bli lite trött nu då?!
Blev hämtad i morse, efter niotiden vilket var ganska skönt.
Ville hem kände jag. Är inte bakis och så, nice! Många är kanske lite chockade över det eller? Hihi!

Har bara tagit det lugnt idag, pluggat lite inför skolan som börjar om någon vecka o så. Ska även försöka få tag i lite bilder på min outfit igår så ni kan se! Ha det så bra så länge i alla fall! Massor av kramar på er och hoppas ni inte ligger med tabletter och vatten bredvid sängen o har huvudvärk nu då… ;)

Tumblr_lx4r92xzoc1qbagdpo1_500_large

Eftersom jag inte hittar egna bilder just nu från nyår (mina vänner har dem) så tog jag en bild som kan verka som jag kanske... ^^ Eller vadå då?! Tror det i alla fall. Having fun and knows how to party - that´s David (ME)! Someone who wanna party with me? Haha! :)


RSS 2.0