Godkväll läsare!:)

Godkväll alla! Hur har eran dag varit idag då? Skrev ju lite om min innan! Har också fixat massor i mitt rum, eller en del. Har gjort vid min vägg ovanför mitt skrivbord faktiskt! Som många vet, så är jag ett stort fan av Britney Spears och vill att min karriär skall bli som hennes skulle man ju kunna säga, eller någonting liknande kring den, så jag gjorde en vägg bara med Britney! Den är såklart inte klar än, men är ganska nöjd faktiskt med det lilla som jag gjort! Åt pizza till middag då man inte orkade laga mat och sedan har man inte gjort så mycket mer, förutom att diskat undan!
Lyssnar på underbar musik nu och sedan blir det väl att kolla på ”Vem som dräper” på tv4.
Har inte följt sedan början, men den verkar ändå bra! Danskarna är som sagt duktiga på sina tv-serier, och vad jag vet så finns det inget annat på tv:n idag! Skriver mer senare om inte imorgon!:) Kramar!

Tumblr_lty1zxyl5q1r2uxw3o1_500_large

Har inte ens varit ute idag, på grund av det dåliga dimmiga och kalla vädret, även regnet som kommit då och då! Varför kan det inte bli sommar igen? Orkar ju inte vänta!


Vad ska jag skriva om? Behöver liksom inspiration!

Just nu skriver jag bara om mitt liv och som ni märker har jag mycket att göra, men dock är detta inte så intressant enligt min egen åsikt! Kommentera gärna vad ni vill läsa* Skulle hjälpa mig enormt mycket i alla fall! Puss o Kram!

 


Min Måndag - Burit saker 09.00 på morgonen..!

Dagen började med att man gick upp tidigt för att äta frukost som bestod av en kopp varm choklad och nyköpta bullar som pappa hade handlat! Fick sedan cykla iväg till teatern för att hjälpa till att bära upp massor av saker som sedan skulle lastas in i ett hyrsläp som stod parkerad på skolgården där vi håller till. Det var inte så lätt utan väldigt tungt. Tränade lite där ja! Haha! Skulle även lasta av alla sakerna nere på Grand biografen där vi skall uppträda om två veckor! Tiden går fort och snart är det verkligen dags för premiär!
Undrar nästan hur det skall gå, eftersom allting inte sitter helt perfekt än! Blir väl att finslipa allting nästa vecka!
Det var i alla fall vad jag gjort innan!=) Själva då?!


En annan bild som jag tog på toaletten i Stockholm då Lina satt vid datorn och chattade med Mr. X! ;)


Vad tycker ni om outfiten igår?!



Detta var min fina outfit igår då jag skulle till Malmö för att bowla och spela Laserdom! Dock var det ingen sol på kvällen så jag hade inte solglasögonen och inte plånboken heller som köptes av mina vänner i Spanien, eftersom det inte var jag som betalade (som tur var)! Haha! Lina tog denna bilden i Stockholm, utanför Carolina Gynnings bostad på Kungsholmen:)


Bowling, Laserdom och China Box igår kväll=)

Tjenare alla! Var nästan helt upptagen igår så jag inte kunde uppdatera mer än vad jag gjorde på morgonen. Jag åkte nämligen till Malmö med familjen och där hade vi bokat två olika saker. Eftersom min lillebror fyllt år så hade vi bestämt att vi skulle göra någonting roligt tillsammans. Först spelade vi bowling på Big Bowl och sedan gick vi på Laserdom. Sjukt roligt i alla fall! Denna gången var jag ändå grym på Bowling men inte så grym på Laserdom. Hatar ju att skjuta! Men jag försökte, även om jag var inträngd bland fienderna, haha! Middagen för dagen blev såklart China Box! Tyckte det var en härligt kväll:) Vad gjorde ni själva då? Loove ya*

Tumblr_ltr487fvsk1qghfooo1_500_large

Glömde såklart att ta bild själv, så som vanligt lånar jag en från underbara weheartit!


Vintertid - Har ni ställt om klockan?!

382615_267137146656825_132290533474821_714336_1437549173_n_large

Hoppas inte bloggläsarna har glömt att ställa tillbaka tiden igår! Klockan 03.00 så skulle man ställa tillbaka den en timme, alltså till klockan 02.00! Det är vintertid nu ju! Gjorde det i morse då jag inte orkade igår, haha!
Tur man påminner varandra! Kan ju vara någon individ som glömt det, haha! Men bra att göra det så att man inte kommer försent till någon bokad tid till tandläkaren eller nått.


Festade igår - lovely Saturday!:)

Igår var det fest hos Sara! Jag var först nere i trakterna av Höllviken och åt god middag som bestod av Lövbiff, Pommes Chateau och rödvinssås. Såklart var det persiljesmör till köttet och sallad i en skål ifall man ville ha det med. Mycket gott faktiskt! Åkte sedan hem och gjorde i ordning allting, innan det var dags för utgång.
Det blev att cykla till festen och festa loss! Haha! Jenny, ”the partyplanner”, hade gjort allting fint och det var hur roligt som helst. Älskade festen såklart! Sara som fyllde 22, verkade också gilla det.
Jag hämtade henne och vi gick tillsammans då det var dags för henne att komma. Sjukt snyggt hennes hår var. Skall försöka få tag i en bild sedan så ni får se, haha ;) Hennes bror kom med pizza och sedan hade Jenny fixat tårta med ”Fireworks” i! Nice! Hjälpte till att bära dem också, då jag var hennes andrahjälpare eller vad man nu skall säga.
Lyckad fest i alla fall och jag kom hem också, i gott förvar! Vad gjorde ni igår, lördagen? Festade ni också eller?!

317174_228567953870216_153429971384015_684504_132233513_n_large

Tog bilden från weheartit! Party is my thing* =)


Filmen vi såg i skolan - Taken!



Filmen som vi såg i fredags i skolan! Den heter Taken! Det handlar om två tjejer som blir kidnappade då de åker själva utomlands. Den är inte så läskig faktiskt, utan mest överdriven med alla slagsmål. Men den är såklart värd att se! Och ifall ni vill åka utomlands själva innan ni är 18 år så visa inte denna för era föräldrar, haha ;) Ett litet tips från mig bara!


Lugn fredag i skolan!

Måste bara berätta om i fredags! Vi hade ingen idrott i Kirseberg som vi brukar, utan bara teori i klassrummet. Vår lärare visade oss massa muskler och sådant som har med idrott att göra med skelettet ”Agda”. Haha! Sedan hade vi två timmar på oss att äta, eftersom vi slutade tidigare. Blev att äta på Caroli City och sedan tog vi en latte på EH (Espresso House)! Härligt! Hängde lite på en lekplats i lugnet och slappnade av innan det var dags för skola igen. Hade historia i en timme utan vår riktiga historielärare då hon var sjuk, och sedan blev det film! Vi såg filmen Taken! Väldigt bra! Var i staden lite innan jag åkte hem på kvällen och Maja kom!
Lugn fredag och lite lyx att kolla film i skolan^^



Bilden är dock inte från i fredags men från förra veckan i en butik! Någon som kan gissa vilken?!


Föreställningen förra söndagen:)

Jag hade föreställning förra söndagen i kyrkan ju! Det gick ganska bra! Hade inte kunnat repetera under dagen utan det var bara körerna som skulle sjunga som hade gjort det, då jag satt och lyssnade. Klockan fem började insläppet och folk vällde in för att få de bästa platserna, då vi var tvungna att ”fly” lokalen. Vi fikade, tog en kopp kaffe och sedan var det bara att gå in och köra på, efter att man klätt om till scenkläderna. Hade kläder från Mozarts tidevarv, från 1700-talet eftersom det var en Mozartkonsert. Många tyckte att jag var väldigt duktig och tackar såklart till alla som kom dit för att lyssna! Fick även väldigt fina blommor av några.
Tack så hemskt mycket! Alltid kul med sådant då man är skådespelare!


Så fina, ellerhur?!


Tyvärr e de döda nu! Så jag har slängt dem, men de höll ett tag för att vara mig!


Och sedan min vackra orkide som jag fick av min mattelärare, hehe! :P


Äntligen höstlov! Jag är ledig, typ..!

Nu när det är höstlov som man äntligen fått så skall jag ta tag i bloggandet på allvar som jag alltid säger.
Mitt liv består av en massa pluggande och studerande för att få bra betyg, repningar av teatern eftersom premiären är snart och massa mer. Samtidigt så skall jag hinna må bra, träffa vänner och umgås med familjen.
Det gör nästan så att jag aldrig hinner tänka på mig själv och då har jag valt att inte börja blogga förrän jag inte mått bra igen, så ni vet. Ber lite om ursäkt om det, men som sagt så är det min blogg och det är jag som bestämmer över den då! Haha! Har haft prov i veckan, fått tillbaka lite resultat av hemtentan som jag hade i historia, lämnat in lite uppgifter och annat. Fikat på Espresso House hur mycket som helst med vännerna och bara haft allmänt roligt! Hur har ni själva haft det under veckan? :) Kramar!



Bjuder på denna bilden från Stockholm! Snygg va? ;)


Höst - Kläderna på!

Äntligen så är det höstlov. Man känner att tiden går väldigt snabbt och det börjar bli kallare och kallare. Det är inte alltid så roligt, men nu förstår man att hösten är här och att vintern är på gång. Kanske lite tråkigt att tänka på, men så är det ju. Har redan tagit på mig mina sköna svarta vantar och halsduken som jag köpte i Stockholm! Klart att man skall hålla sig varm då det är kallt ute. Även i vårt klassrum i skolan är det iskallt, så vi sitter oftast med jackorna på inomhus. Skrämmande alltså! Känner ni också att hösten och vintern är här?
Och har ni också tagit på er de varma kläderna? Gör det annars, hehe! Så ni inte blir sjuka!

Tumblr_ltv80xb26b1qmjlqyo1_500_large


Änglagård!



Fråga mig inte detta, men jag kollar just nu på Änglagård! Det är en väldigt bra svensk film tycker jag!
Har filmen hemma och tänkte att det skulle vara roligt att se lite på den av alla som man nu har, haha. Mycket intressant att veta antar jag? Och som jag alltid säger, så är det aldrig fel att se en film igen eller om och om igen!
Nice med filmkvällar! Särskilt när det är höst och kallt väder ute*


På Entré varuhus - i rulltrappan

314874_270760639624955_105602599474094_926807_1375213900_n_large

Haha, måste bara berätta en sak som hände idag! Jag var på Entré varuhus i Malmö och då jag åkte upp för rulltrappan för att komma till glashuset och butikerna, så såg några mig. De sade då ”OMG, det är David…”. Haha! Höll på att skratta en massa och tänkte inte så mycket på det innan jag verkligen hörde det. Inte varje dag någon säger så ju! Men men;) Verkade som om många som jag kände igen var där inne då jag var där.
Såg några till än bara dem. Roligt men intensiv dag som vanligt! Not famous (yet) ;)


Hela min dag i ett enda inlägg!

Godkväll kära läsare!:) Ooh, ser ni? Jag börjar fan uppdatera igen, men det antar jag bara är bra ju?!
Hemtentan lämnades in idag och jag hann klart under de tre timmarna som vi hade på lektionerna. Just nu har man lite ångest eftersom jag kommit lite försent då bussen stannat i trafiken. Hur störigt som helst. Det finns dock ingenting som man kan göra åt det! Kanske stämma Skånetrafiken och Vägverket? Haha! Det var ett skämt ifall ni nu inte förstod det alltså… Hade idrott med klassen och jag och Amira kom faktiskt tvåa av alla.
Gud vad de blev chockade haha, men så dåligt är jag faktiskt inte i just ämnet idrott tycker jag. Då jag verkligen vill så kämpar jag för liv och död känns det som. Höll ju på att dö så slut jag var efter lektionen.
Gick en runda med Melissa och hämtade hennes hund.
Vi hängde lite eller vad man nu skall säga och sedan tog jag bussen till stan igen! Shoppade lite och fixade några ärenden innan man tog bussen hemåt. Träffade kompisarna och sedan var jag med två underbara vänner. Sjukt roligt har vi alltså! Orkar dock inte förklara allt just nu! Inlägget blev ganska långt kom jag på, men hoppas att det inte gör någonting! Nu vet ni i alla fall vad jag gjort idag. Kramar:)

Tumblr_lt8zui7tv21r3y2r4o1_1280_large


Torsdag - Svenska och Hemtenta!

Tumblr_lrfyza94ry1r11a84o1_500_large

Hejhej! Har skrivit lite hemtenta! Det är faktiskt inte så många frågor, men ändå en hel del att svara på! De är alltså långa och fördjupande frågor tycker jag, men det är ju bara att göra sitt bästa och skriva svaren och det man tror på dem, haha. Är dock inte klart med allt, men imorgon så har vi tre timmar i skolan att göra det på, och då hoppas jag på att bli klar för inlämning! Innan idag så hade jag analys i svenska. Under lektionstiden så skulle man skriva en novellanalys av den novell som August Strindberg skrivit och som hette ”Ett halvt ark papper”. Det var lite svårt eftersom man skulle försöka få med allting under den korta tiden som var på en och en halv timme. Men mer än så kan man ju inte göra!
Dessutom klarade jag provet i tyskan med fick dock F på matteprovet… Har svårt för matte, men kunde det liksom dagen innan!
Sedan blev det ändå panik och fel efteråt. Kan ju inte vara bäst hela tiden, haha!
Som många andra säger… Hoppas att ni har det bra? Försöker i alla fall att ha det själv:)


Äntligen kommer uppdateringen!:)

Tjenare alla! Jag har verkligen inte haft tid att uppdatera som jag lovade. Man skall alltid hålla vad man lovar men ibland finns det faktiskt undantag. Jag känner inte för att ”gå in i väggen” och bli utbränd för att jag har haft mycket att göra dygnet runt… Kom hem i måndags eftermiddag från Stockholm! Hade det helt underbart där, och tänkte berätta mer om det i ett inlägg sen då lite bilder också kommer till!:) Min kompis har dem just nu, Lina som jag var med i huvudstaden. Var ju bland annat på min idol Britney Spears konsert i Globen!
Veckan har gått ut på att ta igen lite i skolan som man missat av de två dagarna som man var borta, repeterat på både teatern och i kyrkan! Har haft fullt upp helt enkelt och inte mått riktigt bra! Hoppas på att bli aktiv som jag en gång varit, det är i alla fall ett hopp som jag fortfarande har! Ha det bra alla! Kramar David=)

112614-img_1183_large


Varför jag inte bloggade på förra veckan - studier!

Tjenare alla läsare! Jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på nästan en hel vecka... Det är helt sjukt! Som vanligt så har jag haft fullt upp, men vad skall jag göra? Ifall någon vet så kommentera gärna;) Haha! Har fullt upp med skolan då jag studerar för fullt för att få mina värdefulla betyg! Har haft ett antal prov och uppsatser, uppgifter och annat! Hoppas att ni inte blev för ledsna för att jag inte skrivit på sistone. Som ni alla vet så ändrade jag min blogg totalt, jag skapade alltså en ny! Även om jag har läsare på den gamla så hoppas jag att ni fortsätter läsa denna som skall bli ännu bättre! Säger jag nästan alltid, men denna gången berättar jag sanningen!
Tänker bli bättre med bloggandet - skärpning David Zaar! Ha det så bra alla! Hoppas att ni har det fintfint där ni är! :) För det har jag! Puss o Kram på er!

Min kära vän Lina som hjälpt mig så mycket med detta!=)

Bloggandet kommer i början av nästa vecka!

Hej alla! Jag måste bara be om ursäkt att jag inte bloggat på länge, men jag har haft fullt upp! Jag berättar i början av nästa vecka då jag börjar med bloggandet på allvar! Hoppas ni har det bra i alla fall!:) Puss o Kram!

Söndagen slut - Ny vecka på gång med plugg och annat...?!

23881586_large

Godkväll bloggen! Försöker att uppdatera så mycket som jag kan just nu då jag verkligen har tid, haha! Idag skulle jag ha pluggat massa, men det blev ju inte så. Har varit trött och har tagit det lugnt. Eller ganska lugnt i alla fall, lugnt för att vara mig. Kollade på tv-serierna i repris och på Gossip Girl som började idag! Nice! Åt även pizza till det och sedan blev det att sticka ut med några vänner för att träffa dem lite.
Sitter just nu med en kopp varm choklad i handen och kollar runt på lite saker!
Tror att sängen sedan kallar om en stund, lång dag imorgon också I guess?
Har eran söndag också varit bra eller? =) Kommentera gärna hur den varit! Puss o Kram på er alla!


Gossip Girl säsong fem började idag!:)

Gossip Girl började idag! Härligt! Har ju alla fyra säsonger och nu har äntligen den femte säsongen börjat! Älskade avsnittet idag faktiskt! Fast dramat var ju inte på topp som det brukar, men som sagt så är det bara det första avsnittet av säsong fem som gått! Serena jobbar och jobbar i Hollywood och Chuck bara njuter!
Hans hemlighet till all lycka just nu är ”ja”! Han svarar ja på allting, och det verkar ju gå bra, än så länge.
Till och med för Nate då han försöker och för Serena då hon får jobbet tillbaka!
Synd att Dan´s bok aldrig kommer att publiceras och Blair då? Hon fotograferades för Vouge Paris och kommer att gifta sig med prinsen snart. Dorota avslöjade att hon väntar sitt andra barn, men någonting är misstänksamt. Skall Blair också ha barn?
Det verkar som det, enligt vad en under fotograferingen sade till henne! Återstår såklart bara att se! XoXo



Love this program as well! Gillar många program som ni förstått ju, haha! Någon som följer GG? :)


Body of proof!

Såg också ”Body of Proof” idag, vilket ni även kan se på min twitter då jag uppdaterade den för en stund sedan! Dana Delany som var med i Desperate Housewives och spelade Catherine har nu huvudrollen i just den nya serien ”Body of Proof”! En väldigt bra serie som jag skall fortsätta följa! Någon bloggläsare som också följer denna eller som tänker göra det? Haha! Gud vad jag frågar er massor nu!;) Men hoppas inte det gör något!
Och ikväll börjar ännu en tv-serie! Jag och tv-serier alltså... :P



Även hiss till detta nya program! You go Dana!


Desperate Housewives - såg reprisen!!



Då jag missade den fina underbara tv-serien i tisdags så fick jag se det i repris idag! Jag skyndade mig hem, väldigt stressigt, bara för att få se det första avsnittet på den sista säsongen! Såklart så pratar jag om ”Desperate Housewives”! En väldigt bra start på just denna säsongen som också är den sista… Gud vad man kommer att sakna det, haha! Älskar verkligen programmet och drama är väldigt roligt! Nu undrar jag bara hur det kommer att gå med just hemligheten som alla bär på, att de dödat en man!
Någon bloggläsare som ser programmet egentligen? Måste även säga att de är så snygga att man dreglar*


Everyone says that they are lost

Tumblr_lso1kfrkro1r38v2po1_500_large

Efter att ha städat i morse, ätit frukost och även en god kanelbulle som pappa köpte från bageriet så har dagen varit ganska okey och lugn!
Jag cyklade till min kompis Lina för att prata, och för att fotograferas inför hennes nya projekt. Som vanligt så brukar hon använda mig som sin modell, men det är ju bara roligt, eller vad säger ni?! Lyssnade på musik på datorn och åt även en kanelbulle där som hon hade bakat, haha. Det var fint väder innan men sedan så blev det kallare och tror det kommer att börja regna senare, bara en tanke alltså.
Blir väl att plugga snart tror jag! En allmän söndag bara. Hur har ni haft det idag? :) Loove ya!

 


L.A. Gigolo



Såg förresten också L.A Gigolo igår! En väldigt bra film ifall ni frågar mig! Blev nästan en filmkväll, hehe. Någon mer som såg den?
Eller någon annan film som ni kanske tipsar mig om? Bra att få tips ibland tycker jag, då det finns så mycket att se!


Lördagskvällen bestod av...



Bilden säger väl allt eller? Lördag! Haha! Lugn kväll i alla fall och alla som känner mig vet att jag behöver en sådan! ;)


The Perfect Man - movie night!



Sitting watching this movie! Seen it before, but you know, you can see it many times haha! Don´t forget to follow my twitter - vilket ni hittar i flikarna! Loove ya!


Moomsteatern - Premiären var ikväll!

Moomsteatern i Malmö som också är kända hade idag premiär på deras nya föreställning ”Lilla Asmodeus”! Jag var faktiskt inte på premiären men jag tänkte boka biljett till föreställningen fast om några veckor istället!
Jag var ju med två veckor då de repeterade för att jag valde att praktisera där! Mötte då skådespelarna och vi blev såklart goda vänner! Saknar dem faktiskt, ett härligt gäng!
Ni som inte vet någonting om just denna teater kan gå in och läsa det här och här! Tony Lundgren som även är med som gästskådespelare och som spelar huvudrollen har jag faktiskt spelat tillsammans med innan då jag är skådespelare på min fritid!
Det var också roligt, så skulle vara kul att träffa honom igen ju! Hans sida hittar ni här!



Var med då de spelade in reklamfilmen som visades på tv4! Och by the way så hoppas jag att det gått bra för Dennis som var väldigt nervös idag för att spela! Haha! Sade dock inte lycka till, då det betyder otur inom den världen.. ;) Någonting som många inte förstår^^


Tjenare fina läsare!:)

Tumblr_lmydcupkjc1qknau5o1_500_large

Tjenare fina läsare!:) Sov lite längre än vad jag brukar göra annars, mycket skönt och speciellt då jag behöver sova länge på helgerna då jag har massor att göra och är stressad 24/7 på vardagarna! Kollade lite på en film som jag köpte för några veckor sedan,
Beck – levande begravd! En hemsk men en bra deckare faktiskt. Har sett den innan med. Cyklade sedan ett ärende och såklart började det regna då! Kom hem genomblöt och då det nästan hade slutat och bara regnade lite så gick jag ner till ICA för att handla lite mat, bland annat mjölk och sådant som man behöver.
Köpte med mig mat från Sibylla och fick det billigare då mitt kort var stämplat!
Är nämligen stamkund där och har ett sådant kort för att tjäna mer på det, haha. Så går det då man ibland måste ta med sig mat till teatern och annat. Åt sedan hemma och drack en god fanta till det!
Har ni också en bra lördagskväll? :)


Bloggfixande - skall bli bättre!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt då bloggen inte uppdaterats! För det första så är bloggen ny, har inte de läsarna som jag brukar så skall ordna det tänkte jag! Min kväll kommer att gå ut på att få tillbaka läsarna under denna månaden, skapa en ny fansida och massor av annat! Skall också uppdatera som satan i gatan, haha! Hoppas i alla fall att ni har det bra! 

Igår var det i alla fall en skoldag som vanligt. Började på förmiddagen med en lektion i historia i tre timmar.
Drygt eller? JA! Haha! Sedan så hade vi svenska och idrott. Åkte bussen med Lina både dit och hem, då vi hade bestämt oss för det, så det var ju väldigt trevligt. Träffade några kompisar i staden efter att jag hade ätit med familjen! En fin fredag igår alltså!

Tumblr_lsdif1917r1qg3bxso1_500_large

Härlig sommarstil skulle jag säga, från weheartit! Joggingstil ocskå, nice!


Ett litet kort tråkigt inlägg - kväll och teater!

Tumblr_lsk89soi0j1qfuaajo1_500_large

Kvällen spenderades på teatern och sedan stod man och umgicks med några vänner! Mycket trevligt faktiskt. Ibland kan man undra hur man orkar med scenen så mycket men med en Red Bull innan så går det skall ni se! Haha! Sedan diskade jag undan disken, så känner att jag varit duktig idag! Skola som vanligt denna veckan ju, med läxor som vanligt och prov som vanligt. Mycket som är vanligt antar jag… Känner att det inte finns någonting mer speciellt att skriva i detta inlägget så jag slutar nog med det just nu! :P Ha det gött alla!


Missade premiären av den sista säsongen - DH!:(

Desperate Housewives började idag! Någon läsare som såg det? Och som kanske orkar berätta vad som hände? Var på teatern och när jag kom hem så var det dock slut… Fuck säger jag bara* Älskar verkligen det programmet, och ni som följt min gamla blogg vet att jag gör det. Har även skapat en kategori på denna som jag hade på den förra, och jag tänker som vanligt skriva om varje veckas avsnitt!
Får dock se detta avsnittet i helgen! Men det går ju bra det med.
Någon annan som också älskar programmet? :)


Kanelbullens dag - I love!:)

Idag var det kanelbullens dag som många kanske vet? Själv så kom jag på det då man såg massor av skyltar hängandes i staden och då man läste tidningen på bussen, erbjudanden på olika ställen som på Pressbyrån som ett exempel… Köp så många kanelbullar för att fira för bara detta priset idag, och spara si och så! Haha! Jag gick till ett café och köpte med mig två kanelbullar hem till mig och min lillebror.
Vi tog ett glas mjölk till det och åt! Låter supergott va? Det var det faktiskt också. Har någon läsare ätit kanelbulle/kanelbullar idag då som jag?! Älskar sådanna dagar faktiskt, men vem gör inte det?!?!!! Hehe;)





Bilder tagna av mig i eftermiddags*


Tyska prov idag...och mer blir det på torsdag*

Tyska prov idag… Inte roligt! Eller lite kanske, men det var ganska svårt måste jag säga. Det var både skriftligt och läsförståelse! Både enkelt och svårt.
Den sista var däremot enklare och roligare. På torsdag är det två prov igen. Skall snart sätta mig och göra lite läxor, plugga lite alltså och sedan skall jag väl laga lite mat antar jag. Måste ju ha det med!
Så jag skriver lite mer senare!:) Ha det fint alla!
Nu skall jag se till att få mina läsare tillbaka och de fina kommentarerna med, så hjälp nu till:)

Tumblr_lsc4jwov4q1r0ceawo1_500_large

Berlin har jag också varit i! Ett bra landmärke då man har tyska! ;)


Gårdagen!:)

Tjenare alla! Just nu ligger uppdateringen ganska bra till tycker jag. Haha! Igår var jag i skolan som vanligt. Gjorde ingenting speciellt. Började med en ny ”kurs” i samhällskunskap, som handlar bland annat om demokrati. Räknade sedan lite matte, och åt på godaste Subway! Gott! Har gjort en egen macka, som jag brukar ta nästan varje gång jag är där, eftersom jag inte är där så ofta.
Borde nästan döpa den till någonting med mig att göra eller vad tycker ni? Tog då menyn, så jag tog fanta och en cookie till det! Mums* Dock såg kuratorn mig försöka gömma kakan, men jaja. Ni förstår, det är inte tillåtet på min skola att äta onyttigheter alls! Inte läsk, kakor, godis eller någonting liknande. Ganska bra men samtidigt lite dumt! Har väl brutit mot de reglerna några gånger nu känns det i alla fall som!
Kom sedan hem, då jag njöt av en kopp varm choklad och av det danska tv-programmet Lykke som jag följer!
Det var min gårdag i helhet i alla fall;) Kramar på er alla!

Tumblr_lsitsj0nfa1r1u2foo1_500_large
Bilden från wehartit!


Tack till Lina - och den fina bilden...!

Såklart så skulle jag vilja säga ett stort tack till min kompis Lina Sandell, som alltid hjälper mig och ställer upp, bland annat då det gäller bloggandet. Hon är en andra hand, och brukade även gästblogga på min förra blogg, så hoppas hon fortsätter med det nu!
Har även gjort en ny kategori till henne! Snällt va? :) Jag brukar dock också blogga på hennes blogg och har även en kategori där.
Kul när man gör sådant ju! En vän man alltid kan lita på! Lina har gjort designen som alltid, så brukar tacka nej till personer som frågar mig, för jag har redan en som gör det!! Lucky me va?!
Ah, hon e bara bäst helt enkelt! Ha det fint alla!



Eftersom jag har en ny blogg...så har jag inte mina gamla bilder kvar på den! Så sorry, men detta var bilden jag hittade snabbast på hennes blogg! Kolla gärna in den; http://pinkliina.blogg.se
Och döda mig inte så e du snäll Lina ;) Hehe!


Nu är bloggaren tillbaka, fast på en ny blogg!

Hej alla! Nu kommer bloggaren igen! Han som drev den där bloggen Piieceofme.blogg.se! Det var roligt ett bra tag men sedan tappade jag så mycket inspiration men läsarna fortsatte ändå att läsa! Glad vad jag såklart för det. Bloggen började dock att hacka en hel del, och jag kände att hoppet var på väg att ta slut.
Det var då som jag bestämde mig för just detta. Jag skaffade en ny!
Jag har lovat en kompis att inte stänga ner min gamla blogg, utan att man fortfarande kan gå in och kolla på den ifall man nu skulle vilja det. Dock kommer jag bara till att blogga på denna nya underbara bloggen och bli mycket bättre! :) Försöker få tid att skriva så mycket som jag kan. Ha det så kul med att läsa och jag hoppas verkligen att ni följer den!



Sjukt snygg bild ellerhur?! Haha!! Jag på Madame Tussauds i London!


Lina Skriver!

Hej på er! :) Jag vill bara meddela att det är jag som har gjort Davids design + lagt till flikarna. Så jag hoppas ni ska gilla det. Sen så är en sak nytt som David inte haft tidigare på sin andra blogg och det är att ni läsare få önskar er ett ämne som David ska skriva i ett inlägg. Så ni får vara med och bestämma varje dag och påverka. Så jag hoppas ni ska gilla det. Han kommer såklart ha sin gamla blogg kvar, så att ni kan gå in och titta/läsa. Men nu hoppas jag att ni fortsätter och läsa hans nya blogg, lika flitigt som ni gjorde på hans förra. Kram på er så hörs vi säkert snart igen! Kram :)

Välkommen till min nya blogg!

Min nya blogg som ni har märkt! Min förra var http:piieceofme.blogg.se, men denna skall bli bättre! Enjoy!:)


RSS 2.0